Sosyal medya Akşener için ayağa kalktı

Sosyal medya Akşener için ayağa kalktı
Aday olmayacağını açıklayarak partisini olağanüstü kurultaya götürme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çağrıda bulunan binlerce vatandaş sosyal medyanın gündemine oturdu.

Erdem AVŞAR / Yeniçağ

İYİ Parti kurultay sürecine giderken ‘Aday olmayacağım’ açıklamasında bulunan Genel Başkan Meral Akşener’i ikna çağrıları devam ediyor.

Twitter üzerinden başlatılan kampanyada '#YüzünüBizeDön' başlığı ile paylaşımda bulunan binlerce vatandaş Akşener’e seslendi.

Kısa sürede çok sayıda paylaşım yapılırken, paylaşımlar Türkiye gündeminde de üst sıralara yükseldi.

O paylaşımlardan bazıları şöyle:

İYİ Parti Başkanlık Divanı’ndan yapılan son açıklamada Akşener’in alternatifinin olmadığı ve kurultayda tüm delegelerin imzası ile tek aday gösterileceği belirtilmişti. İYİ Parti 2. Olağanüstü Kurultayı 12 Ağustos Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek.

Kurultayda bir açıklama yapması beklenen Akşener’in o güne kadar ikna edileceği üzerinde duruluyor.

ZEYNEP İDE AKŞENER İÇİN SESLENDİRDİ

Öte yandan Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde'nin kızı Zeynep İde de, Akşener için Tuğçe Kandemir'e ait Benim Öyküm şarkısını seslendirdi. '#YüzünüBizeDön' teması ile hazırlanan seslendirmeyi İde Twitter hesabında paylaşırken, video kısa sürede büyük beğeni topladı.

Murat İde'nin 24 Haziran seçimleri için yazıp seslendirdiği Gözleri Yıldız Gibi Kaşları Hilal şarkısı da büyük ilgi görmüştü.

İlgili Haberler