Sosyal medyada Akşener haklı çıktı rüzgarı. 'O dönemki eleştirilerim için özür dilerim'

Sosyal medyada Akşener haklı çıktı rüzgarı. 'O dönemki eleştirilerim için özür dilerim'
Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’ın gerisinde kalmasının ardından sosyal medyada “Meral Akşener haklı çıktı” paylaşımları yapılıyor: "O dönemki eleştirilerim için özür dilerim."

Son olarak Beşiktaş’ın eski başkan adayı ve iş insanı Fuat Çimen, “kazanacak aday” vurgusu yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener'den özür diledi.

Akşener'in haklı çıktığını belirten Çimen, "Sıradan ve sadece bir oyu kadar siyasi gücü olan bir vatandaş olarak Kendi payıma, o dönemde masadan kalktığı için eleştirilerim için özür dilerim.” dedi.

"FETÖ ARTIKLARINI MECLİS'E TAŞIMAMAK İÇİN..."
Eleştirilerine rağmen yine de Kılıçdaroğlu’na oy verdiğini kaydeden Çimen, “Bölgemdeki FETÖ artıklarını Meclis’e taşıma vebali altında kalmamak adına milletvekilliği seçiminde oyum TİP'e oldu.” dedi.

Atatürk’ten örnek veren Fuat Çimen, şöyle devam etti:

“Öncesinde çokça ‘Atatürk söyledi’ dedik. ‘Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!’ Dinlemediler. Atatürk ile Cumhuriyet ile, Türk adı ile Türk dili ile derdi olan CIAsal İslamcı geleceksizle, veba ile iş tuttular. Yine söyledik, FETÖ’cü, NATO’cu unsurların ağzıyla hareket ediyorsunuz. Bu ülkenin kurucu ‘tam bağımsız Türkiye’ idealine, ‘yurtta sulh cihanda sulh’ ilkesine aykırı fikirler beyan ediyorsunuz dedik. AB-D ağzıyla seçim öncesi Rusya'ya NATO’cu Ünal Çeviköz ile yetmedi Kılıçdaroğlu ağzı ile parmak salladılar.”

basliksiz-1.jpg

"ÇOK HAKARET YEDİM"
Atatürk’ün “Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!” sözünü hatırlatan Çimen, şöyle devam etti:

“Ben bu eleştirileri sıradan vatandaş olarak söylerken çok hakaret yedim, yüzlerce kişi takipten çıktı. Ne yazık ki ben ve benim gibi on binlerce kişi haklı çıktı.”

KILIÇDAROĞLU'NA "SEÇİLEMEZSEN İSTİFA ET" ÇAĞRISI
Tüm eleştirilerinin baki kalması kaydıyla ikinci turda Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini ilan eden Fuat Çimen, “Demokratik ulusal sol çizgiyi terk edip, AB-D’ci liberal, NATO’cu, aşureye dönmüş bu anlayışla çok zor! Umarım ve dilerim yanılırım.” dedi.

Çimen Kılıçdaroğlu’nun kaybettiği takdirde istifa etmesinin gerektiğini söyleyerek paylaşımını noktaladı.

f2-001.jpg

f1.jpg

İlgili Haberler