Sosyal medyada "damat alayı" büyük "ses" getirdi

Sosyal medyada "damat alayı" büyük "ses" getirdi
Bugüne kadar hiç konuşmadı. Hiç ön planda olmadı. İlk kez konuştuğunda sesi sosyal medyadan yankılandı. Trump'ın damadı Kushner'in sesi çok kişiyi hayal kırıklığına uğratmış gibi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın ekibinde şimdiye kadar ön plana çıkmayan ancak çok da merak edilen isim. Başdanışmanı olan kızı Ivanka Trump'ın eşi, yani Trump'ın damadı ared Kushner. Trump’ın yemin ettiği 20 Ocak’tan bu yana yanından ayırmadığı Kushner, ilk kez basına açık bir toplantıda konuşmacıydı ve milyonlarca insan Kushner’in sesini ilk kez duydu.

Bu konuşmayı dinleyenler içerikle değil 36 yaşındaki Kushner’in sesinin "yaşından küçük" olmasıyla ilgilendi. 

Damadın sesi sosyal medyada günün konusu oldu. Ve tabii bir çok esprili tweet sosyal medyadaki yerini aldı. 

İşte onlardan biri : 

Nick Walden Poublon isimli Twitter kullancısıKushner’in sesini Kurbağa Kermit’e benzetti ve “Kushner’in Kermit’e benzeyen sesini duyduktan sonra neden bu kadar sessiz olduğunu anlıyorum." diye yazdı. 

President Bannon isimli bu parodi hesap “Jared Kushner’in, ergenliğini atlatana kadar halkın önünde konuşma yapması yasaklandı” mesajını paylaştı.

 

Kushner’in yarattığı gizemden ötürü ‘Darth Vader’ gibi kötü adam karizmasına sahip bir sesi olmasını beklerken hayal kırıklığına uğrayan bir başka kullanıcı da bu hayal kırıklığını paylaştı: