Soykırımmış!..

Neymiş Türkler Ermenileri kesmiş. Ne zaman olmuş bu olay? Yüzyıl önce yapılmış. Nerede olmuş? Anadolu toprakları üzerinde. Kim söylüyor bunları? ABD ve Avrupa’nın siyasileri, papazları ile Ermeniler ve bunların ülke içerisindeki uzantıları.

Her yıl aynı sakızı çiğnemekten çeneleri yorulmayan bu şer cepheleri, bu yıl da aynı kirli sakızı çiğnemeye devam ediyorlar. Hem de öyle bir yalan grup oluşturmuşlar ki, yorulanların yerine yenilerini alıyorlar. Çiğnedikleri bu sakızın çıkardığı seslerle kendilerinden geçmişler.

Sanki bu çiğneme şekli ile geviş getiriyorlar. Böylelikle kanlarını emip, etlerini yiyerek işkembelerine doldurdukları insanları hazmettiklerini sanıyorlar. Adeta oluşturdukları gürültüyle de tarih boyu yaptıkları katliamlarda yok ettikleri insanların çıkardıkları çığlık seslerini unutmaya çalışıyorlar.

Bunlar öyle yaratıklar ki, okudukları tarihi anlamamakta veya kendi çıkarlarına göre yorumlamakta, dini de aynı şekilde kullanmada bir beis görmeyenlerdir. Ayrıca kendi avları için tıpkı sırtlanlar gibi başkalarını kullanmayı da ihmal etmeyecek kadar asalaklardır. Geleceklerini ise bütün Türklerin yokluğunda bağlamış zavallılardır.

Türkler Ermenileri kesti diyenler; ABD’deki Kızılderililere ne oldu? Cezayir’de onca insanı kim kesti? Bosna’daki Müslümanları kim katletti? Karabağ’da Türkleri kimler şehit etti? Filistin’deki caniliği kim yaptı? Irak’ta, Suriye’de dökülen kanlar ve ölen canlar kimin eseridir?

Tükler, Kurtuluş Savaşı’nda sadece Çanakkale’de iki yüz elli bin şehidi kimlere karşı, niçin vermişlerdir? Ayrıca Anadolu’nun dört bir köşesinde yüz binlerce insanımızı katledenler kimlerdi?

Sen; Ermeni hayranı Papa, bir günden bir güne bu olayların yıldönümlerinde bu olanları kınadın mı? Bunlar için ayin yapıp dua ettin mi? Yapmadığına göre sen din adamı mı yoksa goygoycu musun?

Din adamı insanları, sulh ve sükuna davet ederek aralarına nifak sokarak kinlendirmez, sen din adamıysan neden böyle yaptığını açıklar mısın? Açıklamana gerek yok. Biz sizin Türkleri yok etmek için kiliselerinizi nasıl cephaneliklere çevirdiğinizi de biliriz.

Ey Papa; sen ne insanlığı ne de bir dini temsil ediyorsun. Sen tarihi çarpıttığın gibi dini de çarpıtıyorsun. Biz senden çok, sana inananlara ve seni bu ülkeye kabul edip de kırmızı halılarla karşılayarak köşklerde ağırlayanlara acıyoruz.

Avrupa Parlamentosu da soykırım demiş. Halt etmişler. Sizler tarihçi mi yoksa siyasi misiniz? Yoksa konumunuzu mu bilmiyorsunuz? Size tavsiyem, bir boy aynası alarak bakarsanız, üzerinizde nasıl masum insanların kanının olduğunu görürsünüz. Yoksa bunları söylerken vampirliğinizi mi saklamaya çalışıyorsunuz?

Ya sana ne demeli Etyen Efendi. Bu ülkenin en büyük gazetesinde yazarlık yapacak, yetmedi Başbakana başdanışman olacaksın ve ekmeğini yediğin millete kin kusacaksın. Haklısın, biz senin dedelerini de biliriz. Onlar da bir zamanlar Türk devletinin en üst makamlarına gelmiş, ancak ihanetlerinden geri kalmamışlardır. Ne diyelim, seni oralara getirip de bu millete saldırtanlar utansın.

Dışarıdakiler elbette Türk’ü yok ederek ve Türk’süz bir dünya için çalışacaklardır. Çünkü Türkler onların çıkarları önünde bir bent oluşturmaktadır. Ya içeridekiler, onlar değil mi Ermeniler için taziye mesajları yayınlayanlar. Onlar değil mi kadınlarımıza tecavüz için kullanılan Akdamar Adası’ndaki kiliseyi ibadete açanlar. Ülkenin üniversitelerinde ve televizyonlarında Ermenilere soykırım yapıldı diyenlere göz yumanlar. Onlar değil mi sokaklarda biz de Ermeni’yiz diye yürüyenleri seyredenler. Öyle olunca başkalarına kızma hakkımız olabilir mi?

Dışişleri Bakanlığı’ndaki Ermeni masasında kimlerin çalıştığı sorgulanmayıp, yıl boyu susup da bir proje dahi üretmezken, şimdilerde elçileri geri çağırmak, bağırıp çağırarak yapılan şovlar da yoksa seçim yatırımı mıdır? Bu şovda bile başarılı olamadığınızı Anayasadan Türk ismini çıkaracağınızı deklare ederek bir daha göstermişsinizdir.

Birilerinin katilsiniz demesiyle biz katil olmayız. Ermeni’ye şirin gözükülerek Türkler mahkûm da edilemez. İstenirse açılır arşivler olanlar görülür. Türk milleti artık uyanmıştır. Ermeni yandaşlarını, bunların uzantılarını tanımaktadır. Bunları destekleyeni ve himaye edenleri de bilmektedir.

Herkes aklını başına alsın. Ermeniler, sizler de ona buna uşaklık yapmaktan vazgeçin. Bu dünya hepimize yeter.

Yazarın Diğer Yazıları