Soylu canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Soylu canlı yayında gözyaşlarını tutamadı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da meydana gelen patlamayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını, 4 kişinin de arandığını söyledi. Soylu, "Umutsuzluğa kapıldığınız oldu mu, oluyor mu?" sorusuna yanıt verirken gözyaşlarını tutamadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, NTV yayınında soruları yanıtladı. Soylu, Diyarbakır'da il emniyet müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alanda meydana gelen ve 2'si polis 1'i sivil 3 kişinin şehit olduğu patlamayla ilgili yeni gelişmeleri anlattı.

DİYARBAKIR'DA 3 GÖZALTI VAR

Bakan Soylu şunları söyledi: "Tünel kazımıyla ilgili sabaha karşı 3 kişi gözaltına alındı, 3 kişi de bu işin faili, 1 kişi daha var ve aranıyorlar. Arkadaşlarımız bu tünellerle ilgili gerekli taramaları yapıyor. Tünel, Suriye'de kullanılan bir şey ve PKK/PYD alışkanlık kazandı. Aylar önce bunun ülkemizde de yapılabileceğini değerlendirmiştik. Yurt dışından da gereçler getirdik ve taramalar yapıyoruz. Kısa süre içerisinde gerçekleştirmişler, amaçları daha büyük zayiat verdirmekti... İnanıyorum ki arkadaşlarımız, 4 kişiyi de en kısa sürede almış olacaklar."

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bakan Soylu, "Terör operasyonlarını anlatırken heyecanlandınız, sesiniz titredi. 7 aydır bakanlık koltuğundasınız ve ciddi anlamda sarsıldığınız, umutsuzluğa kapılıp gözyaşlarınızı tutamadığınız oldu mu, oluyor mu?" sorusuna yanıt verirken gözyaşlarını tutamadı.

İlgili Haberler