Spider-Man: No Way Home hangi platformda yayınlanacak

Spider-Man: No Way Home hangi platformda yayınlanacak
Sony Pictures'in anlaşması gereği Disney+'a eklenmeyeceği belirlenen Spider-Man: No Way Home hangi platformda yayınlanacak?

Spider-Man: No Way Home’un yayınlanacağı platformlar

ShiftDelete - Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok), Türkiye dahil 60’tan fazla ülkede Aralık ayında vizyona girdi. Yapım, 2021’in en yüksek hasılat elde eden ve ABD’de tüm zamanların en çok izlenen 3. filmi olmuştu. Bir süredir dijital platformda yayınlanması beklenen filmin durağı belli oldu.

Filmin dağıtımını üstlenen Sony Pictures ile ABD merkezli yayın platformu Starz arasındaki anlaşma gereği, No Way Home önümüzdeki 6 ay içinde Starz’da gösterime girecek. Bunun yanında başka dizi – film izleme hizmetlerine de gelecek. İşte o platformlar!

Spider-Man: No Way Home’un yayınlanacağı platformlar

Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olmasına rağmen Disney+’a gelmeyecek olan Spider-Man: No Way Home, 22 Mart’tan itibaren Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video’da izlenebilecek. Fakat Prime aboneliğine dahil olmayacak ve 20 dolar karşılığı satın alınması gerekecek.

Prime Video’ya ek olarak isteğe bağlı video hizmetlerinin çoğunda yer alacak. ABD’deki kullanıcılar Spider-Man: No Way Home filmini NBCUniversal ve WarnerMedia’nın ortak girişimi Fandango Media’nın sahibi olduğu Vudu platformunda satın alarak izleyebilecekler. Ayrıca yapım Apple TV ve Google Play Store’da da mevcut.

Bugünden itibaren 20 dolara ön sipariş verilebilen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, anlaşma gereği 22 Mart’tan itibaren yayında olacak. Filmin bir diğer durağı da, Türkiye’de faaliyet göstermeyen Starz platformu. Yapılan açıklamaya göre kullanıcılar yakında filme 9 dolar karşılığı Starz’da erişebilecekler.

Merak edilen en önemli konulardan biri: Spider-Man: No Way Home, Netflix ve Disney Plus kütüphanelerine ne zaman gelecek? Sony Pictures ile Starz anlaşması gereği, en azından yakın vadede filmin bu iki platformda yayınlanması beklenmiyor. Ancak bu durumun gelecekte değişme ihtimali de var.