Altınordu'da flaş ayrılık. 3 ay önce göreve getirilmişti

Altınordu'da flaş ayrılık. 3 ay önce göreve getirilmişti
Spor Toto 1. Lig takımı Altınordu'da flaş bir ayrılık gerçekleşti. CEO Mehmet Necati Özdeniz ile yollar ayrıldı.

Yetiştirdiği oyuncular ve kurduğu altyapı sistemi ile Türkiye''nin yanı sıra Avrupa''da örnek olarak gösterilen Altınordu''da flaş bir ayrılık yaşandı.

3 AY ÖNCE GÖREVE GELMİŞTİ

BAŞKAN ''''BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ'''' DEMİŞTİ

İzmir ekibinde 3 ay önce Barış Orhunbilge''nin yerine göreve getirilen Mehmet Necati Özdeniz ile yollar ayrıldı.  

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Mehmet Necati Özdeniz için düzenlenen basın toplantısında “Necati bey iİlk başta A Takımımızın tüm sorumluluğunu alacak sonra da parça parça diğer organizasyonları ona devredeceğiz. Bugünden itibaren A Takımımızın tüm sorumluluğu kendisindedir. Kurumsal geleceğimiz için önemli bir adım attık ve profesyonel bir açılım gerçekleştirdik.

Uzun yıllardır futbol amatör yöneticiler tarafından değil profesyonel yöneticiler tarafından yönetilmeli diye öneriyordum. Biz de önemli bir adım attık. Altınordu’nun geleceğini inşa edeceğiz. Necati bey kendisi çok iyi pozisyonunu bırakıp bizim teklifimizi kabul ederek geldi. Belki bir çok kişi bunu yapmazdı. Ancak o bizim projemize inandı. Altınordu armasını daha güzel yerlere taşımak için hep beraber büyük işler yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.

''''HERKES BANA BUNU NEDEN YAPTIĞIMI SORUYOR''''

Mehmet Necati Özdeniz ise yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, "Herkes bana bunu neden yaptığımı soruyor. Onlara diyorum ki ‘Ben Başkan Seyit Mehmet Özkan ve Altınordu Futbol Kulübü’nün misyonuna inandım’ Altınordu’dan böyle bir teklif gelince düşünmeden kabul ettim. Teklifi ilk aldığımda inanın çok büyük heyecan yaşadım. Bu benim için özel bir görev oldu." şeklinde konuşmuştu.  

BANKACILIKTAN FUTBOLCULUĞA GEÇİŞ

Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde tamamlayan Mehmet Necati Özdeniz, ayni zamanda ODTÜ''de istatistik uzmanlığını da beraberinde yaptı. ODTÜ’de istatistik asistanlığı ve Hacettepe Üniversitesi, Nüfus Etütleri Enstitüsünde istatistik proje sorumlusu olarak görev aldı. Profesyonel çalışma hayatına 1999 yılında Fortis Bank’ta Network ve Sistem Yönetimi Uzman Yardımcısı olarak başladı. 

Özdeniz daha sonra Türkiye Ekonomi Bankası, Aktif Bank, TEB, CarrefourSA ve Türkiye Finans Katılım Bankası''nda görev yaptı.