Dördünün ortak özelliği neydi biliyor muzunuz. Türkiye’yi dünyanın en büyük 17’inci ekonomisi yapmışlardı

Dördünün ortak özelliği neydi biliyor muzunuz. Türkiye’yi dünyanın en büyük 17’inci ekonomisi yapmışlardı
Liberal Demokrat Parti (LDP) Eski Genel Başkanı Cem Toker, sosyal medya hesabından Süleyman Demirel, Turgut Özal, Bülent Ecevit ve Erdal İnönü’nün fotoğraflarıyla Türk ekonomisine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Türkiye’yi dünyanın en büyük 17’inci ekonomisi yapmışlardı

LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker, sosyal Süleyman Demirel, Turgut Özal, Bülent Ecevit ve Erdal İnönü’nün fotoğraflarıyla birlikte Türk ekonomisinin son durumuna ilişkin çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Toker paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın "Batı bizi niye kıskanıyor? İşte bu barajlardan ötürü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden ötürü, boğazın altından geçen Marmaray tünelinden, metrosundan ötürü kıskanıyor" sözlerine de atıfta bulundu.

Cem Toker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “İdeolojileri farklıydı, görüş ayrılıkları vardı. Ülke sorunlarına farklı çözüm önerileri vardı. Ama medeni, saygılı, hoşgörülü siyasetçi ve Cumhuriyetçi devlet adamıydılar. Asla “bizi kıskanıyorlar” saçmalığını kullanmadan, Türkiye’yi dünyanın en büyük 17. ekonomisi yapmışlardı.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler