Fenerbahçe'de 2 yıldız isim için son karar verildi

Fenerbahçe'de 2 yıldız isim için son karar verildi
Sarı lacivertli futbolcuların 10 kişi kaldığı Trabzon maçında ortaya koyduğu performans ve hırs büyük beğeni toplarken, yönetimden takımın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa ve Brezilyalı futbolcusu Luiz Gustavo hakkında flaş bir karar aldı.

Fenerbahçe''de performansıyla eleştirilerin odak noktasındaki isimlerden olan 36 yaşındaki Jose Sosa ile 34 yaşındaki Luiz Gustavo sezon sonuna kadar forma giyemeyecek. Ajansspor''un haberine göre iki futbolcu, haklarında resmi kadro dışı kararı alınmamasına rağmen kalan maçlarda sarı lacivertli takımda yer almayacak.

ARJANTİNLİ BAR ÇIKIŞI YAKALANMIŞTI

2020-20221 sezonun başında Trabzonspor''dan bedelsiz olarak kadroya dahil edilen Jose Sosa son olarak geçtiğimiz gece bir mekanın çıkışında objektiflere yakalanmasıyla gündeme gelmişti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli orta sana sarı laciverti forma altındaki ilk sezonunda 36 maçta oynamış 4 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti. 36 yaşındaki futbolcu bu sezon 24 karşılaşmada sahaya çıkarken 2 asist yaptı.

SAKATLIK YÜZÜNDEN UZUN AYRILIK 

Arka adalesindeki yırtık nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Luiz Gustavo, 2019-2020 sezonunda Marsilya''dan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Brezilyalı futbolcu bu sezon 20 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Sarı lacivertlilerle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2.4 milyon Euro. Luiz Gustavo, Brezilya Milli Takımı''nda da 40 maç oynarken 2 gol kaydetti.