İşte Trabzonspor'un transfer etmek istediği 4 isim

İşte Trabzonspor'un transfer etmek istediği 4 isim
Süper Lig'i şampiyon bitiren Trabzonspor'un transfer listesi ortaya çıktı. Bordo mavililer bu futbolcular için harekete geçti

CEVAT KOL / ÖZEL HABER

Trabzonspor’un transferdeki hedefi yerli oyuncu almak. 

Kadrosunda yer alan yerli oyuncuların taliplisi çok. Kaleci Uğurcan’a İngiltere''den, Abdülkadir Ömür''e İtalya''dan, Dorukhan Toköz''e ise İspanya''dan teklif geldi.

Bu oyuncuların transferlerini göz önünde bulunduran Trabzonspor yönetimi yerlerini doldurmak için yerli arayışını sürdürüyor. 

Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı’yı, Kayserispor’dan Onur Bulut''u, Fenerbahçeden Ozan Tufan''ı, Kasımpaşa’dan Eren Elmalı''yı isteyen Trabzonspor yönetimi, girişimde de bulundu. 
Yönetim ilk görüşmesini Kasımpaşa ile yaptı. Ancak Eren Elmalı’nın fiyatının 7 milyon Euro olduğunu duyunca çayları bitirmeden masadan kalktı. Trabzonspor takas artı para önerdi.

Ozan Tufan''ın ise gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Sosyal medya hesabından kasketli fotoğrafını paylaşması Ozan Tufan''ın transfere yeşil ışık yakması olarak yorumlandı.

Yabancı oyuncu konusu ise tam bir çıkmaz sokak. Yeni sezonda kontenjanın 12 yabancıya indirilecek olması sıkıntı yaratıyor. Trabzonspor elinden 5 yabancıyı önce çıkaracak sonradan 12 yabancıdan gönderip yerine direk katkı verecek oyuncu alacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu''nun bunun için temkinli davrandığı belirtiliyor.

İlgili Haberler