Süper Mario!

Süper Mario!
Ne Gomis, ne Feghouli... Galatasaray’a sezonun en kritik maçında hayat veren golü Mariano attı. Brezilyalı sağ bek, sol ayağıyla müthiş bir şut çıkardı, şampiyonluk ateşini yaktı.

Büyük maçlarda sürpriz oyuncunun gol atma geleneği, dün Türk Telekom Stadı’nda bir kez daha hayata geçti. 0-0 giden Galatasaray- Başakşehir karşılaşması düğümlenmişti ki, Galatasaray’da sağ bek Mariano sahneye çıktı. Uzun zaman unutulmayacak bir gole imza attı. Sağ kanattan geliştirdiği atakta Feghouli ile çok iyi paslaşan Brezilyalı sağ bek, içeriye katetti; kimsenin beklemediği şekilde sol ayağıyla müthiş bir vuruş yapıp, topu 90’a gönderdi. Başakşehir kalecisi Volkan Babacan’ı çaresiz bırakan Mariano, Galatasaray için sezonun en kritik maçında şampiyonluk ateşini yeniden yakan isim oldu.

Sağ ayakla olmayınca...

Golü attığı 60. dakikaya kadar sağ ayağı ile yaptığı pek çok orta denemesinde başarısız olmasına rağmen, sol ayağıyla topu ağlara gönderen Mariano, Galatasaray formasıyla ligde ikinci kez bu sevinci yaşadı. Mariano ilk golünü ligin ilk yarısındaki 5-1’lik Gençlerbirliği maçında atmıştı.