Süper panzer Podolski resmen Galatasaray'da

Süper panzer Podolski resmen Galatasaray'da
Günlerdir yılan hikayesine dönen transfer mutlu bitti ve ünlü yıldız kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Taraftarın havalimanında ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sevgi gösterilerinde bulunduğu Lucas Podolski şampiyonluk sözü verdi.

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Polonya asıllı ünlü Alman yıldız, Podolski, dün İstanbul'a geldi ve kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. Cimbom'un yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman ile birlikte Antalya'dan kalkan uçakla Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na inen Podolski'yi karşılaşmaya gelen taraftarlar adeta havalimanını salladı. Aslan'a gönül verenler Alman futbolcu lehine tezahüratlar yaparken, kendisinin boynuna sarı-kırmızılı atkıyı taktı. Podolski'ye havalimanı çalışanları da büyük ilgi gösterdi ve birlikte fotoğraf çektirdi. Panzerin, havaalanında kendisine yapılan sevgi gösterilerinden etkilendiği ve etrafa gülücükler dağıtması dikkat çekti. Yıldız futbolcu, daha sonra sağlık kontrolünden geçti. Ulus'taki Liv Hospital'da gerçekleştirilen kontrolde kan değerlerine bakılan orta saha ve forvet oyuncusu, ayrıca solunum ve efor testine tabi tutuldu. Podolski'de herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadı. Galatasaray'ın yeni transferi daha sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi. Podolski daha sonra Florya'da kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

Benim için yeni bir hayat
İmza töreninde son derece keyifli olduğu gözlenen Alman futbolcu, "Galatasaray'la daha önce de görüşmüştüm. Buraya geldiğim için mutluyum. Sarı-kırmızılı forma altında şampiyonluklar ve Avrupa'da başarı yakalamak istiyorum. Beni gösterilen yakın ilgiyi ve sevgiyi karşılıksız bırakmamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok büyük bir takıma geldiğimin farkındayım. Burada amacım sürekli formayı giymek ve başarıdan başarıya koşmak. Benim için yeni bir hayat başladı" dedi. 30 yaşındaki Polonya asıllı Alman oyuncu, 1.82 boyunda. Sol açık ve forvet mevkilerinde görev yapabiliyor. Şimdiye kadar Köln, Bayern Münih, Arsenal ve Inter gibi Avrupa'nın üst düzey ve önemli takımlarında forma giydi. Kariyerinde oynadığı 310 resmi maçta 114 defa ağları salladı. Podolski, Alman Milli Takımı formasını giydiği 116 karşılaşmada da toplam 47 gole imza attı. Son 1.5 yılda kötü bir performans sergileyen ve geçen sezon Arsenal'den Inter'e kiralanan Cimbom'un yeni transferi, Inter forması giydiği 17 müsabakada ağları sadece 1 defa havalandırdı ve İtalya macerası kötü geçti.