Suriyeli çatışmasında sokaktaki çocuk vuruldu

Suriyeli çatışmasında sokaktaki çocuk vuruldu
Şanlıurfa'da aralarında husumet bulunan Suriyeli iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada o sıra evinin önünde oyun oynayan 12 yaşındaki bir çocuk kurşunların hedefi oldu.

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde Suriyeli iki grup arasında çıkan silahlı kavga nedeniyle evinin önünde oyun oynayan bir çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Haliliye ilçesinin Süleymaniye Mahallesi'nde henüz sebebi öğrenilemeyen bir nedenle Suriyeli iki grup arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda taraflar yanlarında taşıdığı silahlarla birbirlerine ateş açtı. İki grubun yara almadığı kavgada evinin önünde oyun oynayan 12 yaşındaki Mahmut Pakır'a ise seken mermiler isabet etti.

Yakınları tarafından çağrılan ambulansla Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Pakır, tedavi altına alındı.

Pakır, yaptığı açıklamada, evlerinin yakınlarında çıkan kavganın kısa sürede büyüdüğünü belirterek, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bir anda silahlar sıkılmaya başladı nereden geldiğini bilmediğim mermiler ayaklarıma isabet etti. Ayak bölgemdeki 5 farklı noktada yara oluştu. Sıyrıklarla böylesi bir olaydan kurtulduğum için şükrediyorum."

Öte yandan polis ekiplerinin müdahale ederek sonlandırdığı kavgaya karıştıkları iddiasıyla da 5 kişi gözaltına alındı.

İlgili Haberler