Survivor'da yaşanan aşk üçgenine eski yarışmacı Sahra Işık'tan yorum: Büyük yanlış yaptılar

Survivor'da yaşanan aşk üçgenine eski yarışmacı Sahra Işık'tan yorum: Büyük yanlış yaptılar
Eski yarışmacı Makbule Şakalakoğlu ile aşk yaşadığı öne süren Mert Öcal'ın Survivor All Star'dan da Sude ile yakınlaştığı ileri sürüldü. Ogeday ve Nisa'nın gündeme getirdiği konu hakkında yorum yapan eski yarışmacı Sahra Işık ise "Büyük yanlış yaptılar" diyerek Nisa'yı hedef aldı.

Performanslarla gündeme gelen Survivor All Star, bu sefer de aşk iddialarıyla konuşulmaya başladı. Sude ile Mert Öcal''ın yakınlaştığını öğrenen Nisa ve Ogeday, takım arkadaşlarını uyardı. Öcal''ın Makbule Şakalakoğlu ile aşk yaşadığını ileri süren Nisa ve Ogeday, Sude''yi "Mert''ten uzak dur " diye uyarınca ortalık karıştı.

Hakkındaki iddiaların ardından sinirlenen Mert ise Nisa ve Ogeday ile yüzleşti. Özel hayatının gündeme gelmesinden rahatsız olan Mert, "Nisa ve Ogeday insanlar özel hayatlarına burunlarını sokmaya başladı" diyerek tepki gösterdi. Konseyde de gündeme gelen konu hakkında yorum yapmak istemeyen Sude, sessizliğini korudu.

ACUN ILICALI BİR ŞEY DİYEMEDİ

Mert ise "Bunun örneklerini gördüm. Sude benim için çok değerli" diyerek konunun uzaması halinde yarışmadan çekilebileceğini dahi söyledi. Acun Ilıcalı ise ''''15 yıllık Survivor hayatında böylesini ilk kez gördüm'''' dedi

SAHRA IŞIK''TAN TEPKİ GECİKMEDİ

Survivor Sude-Ogeday-Nisa-Mert arasında yaşananlar sosyal medyada gündem olurken eski yarışmacı Sahra Işık da yorum yaptı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Nisa''yı hedef alan Sahra, "Nisa ve Ogeday büyük yanlış yaptı. Asla doğru değil. Nisa kusura bakma önce Barış''la beraberdin.  Barış''tan ayrıldın burada Barış''ı kötülüyorsun. Şimdi Ogeday''lasın. Kim sana ne söyledi? Şimdi Mert ve Sude ilişkisi var ya da yok. Sizi ne ilgilendiriyor?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler