Survivor'da Yasin isyan etti: Hani biz kardeştik oğlum

Survivor'da Yasin isyan etti: Hani biz kardeştik oğlum
Survivor 2020'de dün takımlar dün ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Yarışın sonunda kazanan taraf mavi takım olurken, Yasin takım arkadaşlarına sitem etti. Yasin yaşadığı hayal kırıklığını Sercan ve Elif'e anlattı:  "Oyun sonrası önüme gelip 'Psiko' yapmaları benim çok zoruma gitti. Hani biz kardeştik, arkadaştık" dedi.

Büyük finaline 1 aydan kısa bir süre kalan Survivor'da heyecan her geçen gün artıyor. Cemal Can, Nisa, Barış, Berkan, Elif, Sercan ve Yasin'in şampiyonluk için mücadele ettiği yarışmada dün takımlar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. 

Kamptan limuzin ile alınacaklarını, ardından devasa bir malikanede konaklayıp balon turu yapacaklarını duyan yarışmacılar büyük sevinç yaşadı. Her iki takımın kıyasıya mücadele ettiği yarışı 10'a 3 skor ile mavi takım kazandı.

Cemal Can, Nisa, Berkan ve Barış kamptan limuzinle ayrıldı. Yarışmacılar kalacakları malikanenin büyüklüğü karşısında şok yaşadı. Akşam yemeğinin ardından Barış ve Berkan oyun konsolunda vakit geçirdi. Mavi takımın balon turuna Cemal Can'ın korkusu damga vurdu.

YASİN AĞIR KONUŞTU

Yasin yaşadığı hayal kırıklığını Sercan ve Elif'e anlattı:

"Oyun sonunda gördüklerim beni çok üzdü ve şoke etti. Hafta boyunca mavi takımdaki arkadaşlarım, özellikle de Cemal Can 'Uzun zamandır ödüle gidemiyorsun. Seni ödüle götürmeyi çok istiyorum.' demişti. 'Keşke ödüle gidebilsek' diyen diğer arladaşlarım, oyun öncesi onun şakasını yapmıştı."

Yasin "Oyun sonrası önüme gelip 'Psiko' yapmaları benim çok zoruma gitti. Hani biz kardeştik, arkadaştık. Bari siz yapmayın. Darbenin en yakınından gelmesi insana daha çok koyuyor. Kendi kendime 'Sonuna kadar haklısın' dedim" diye konuştu.

ACUN ILICALI NE DEMEK İSTEDİ? 

Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların dokulmazlık için mücadele ettiği bölüme, Acun Ilıcalı'nın konseydeki sözleri damga vurdu.

Acun Ilıcalı "Hepinizin hayalinin büyük final olduğunu biliyorum. Son dörde kalanlar, hiçbir Survivor'da hiçbir zaman yaşanmayan bazı şeyleri yaşayacaklar" dedi.

aaa-007.png