Takı kavgasında gelini dövmüşlerdi... Gerçek ortaya çıktı!

Takı kavgasında gelini dövmüşlerdi... Gerçek ortaya çıktı!
Samsun'da yaşanan bir olay adeta akıllara durgunluk verecek cinsten. 14 gün önce tanışıp evlenen Duru ve Bilgin arasında takı kavgası çıktı. Telli duvaklı evlenen çift aileler arasına çıkan kavga sonrası hastanelik oldu.

Dün haberlere çıkan ve Samsun'da yaşanan bir olay izleyenleri adeta şoke etti. 14 gün önce tanışıp evlenen Duru ve Bilgin arasında takı kavgası çıktı. Müge Anlı'ya başvuran aile çocuklarının boşanmasını istiyor.

Sadece 14 günlük tanıdığı kişiyle evlenen Duru ve Bilgin arasındaki kavga Müge Anlı'ya sıçradı. İddiaya göre Duru daha önce nişanlanmış ve takı parası almıştı. Erkek tarafının iddiasına göre Duru'nun evlenmesinin nedeni para.

5 bin TL süt parası aldığı iddia edilen Duru'nun ailesi ise bunları reddediyor. İki aile ise canlı yayında bugün birbirlerini suçladı.

BABA BOŞANMA DAVASI AÇIYOR

Duru'nun babası canlı yayında yaptığı açıklamada kızının boşanacağını söyledi. Takılan altınlar nedeniyle kavga eden aile canlı yayında deyim yerindeyse kozlarını paylaştı.

TAKILARI VER BOŞANALIM
Damat Bilgin ise yaptığı açıklamada Duru'ya seslenerek takıları ver boşanalım dedi. Dolandırıcı olarak suçlanan aile tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

YILMAZ BARUTÇU BAĞLANDI
Canlı yayına bağlanan görgü tanığı Yılmaz Barutçu olay bir iddiaya ortaya attı. Samsun'da market işleten Yılmaz Barutçu, kızlarının para için 72 yaşındaki dedesiyle evlendirilmek istediğini söyledi.

Bu konular konuşulduğu sırada sık sık gülümseyen Duru'ya Müge Anlı da sert çıktı. Yılmaz Barutçu Duru ve ailesinin düğün şebekesi olduğunu ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

İlgili Haberler