Tam 39 kişinin katili

Tam 39 kişinin katili
Son dönemlerin en azılı seri katillerinden biri kabul edilen Thiago Henrique Gomes da Rocha, Brezilya polisi tarafından yakalandı.

3 yıl içinde 39 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden Da Rocha’nın yakalanması kurbanların yakınları tarafından sevinçle karşılandı.

Suçunu itiraf etti
Brezilya polisi ülkenin en azılı seri katilini yakaladı. Goyanya kentinde yakalanan Thiago Henrique Gomes da Rocha, polis sorgusunda suçlarını itiraf etti. Polisin verdiği bilgiye göre Da Rocha 3 yıl içinde 39 kişiyi öldürdü. 26 yaşındaki seri katil, çoğunlukla  kadın, evsiz ve eşcinselleri hedef aldı. Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Da Rocha’nın işlediği cinayetlere ait görüntüler de basına dağıtıldı.

İntihara kalktı
Motosikletiyle dolaşarak yolda tek başına gördüğü kişileri hedef alan Da Rocha’nın sorguda son derece soğukkanlı davrandığı ifade edildi. Da Rocha tarafından öldürülenlerin yakınları, seri katilin yakalanmasından memnun olduklarını, adalete inandıklarını belirttiler. Brezilya polisi, Da Rocha’nın tutuklanmasının ardından hücresinde intihar girişiminde bulunduğunu ancak başarısız olduğunu açıkladı.