Tam otomatik Peugeot 308 dizel Türkiye’de

Tam otomatik Peugeot 308 dizel Türkiye’de
Peugeot 308, BlueHDi dizel motoru EAT6 tam otomatik vites kutusuyla birleştiren versiyonuyla ülkemizde satışa sunuldu

Peugeot 308, müthiş özelliklere sahip BlueHDi dizel motoru EAT6 tam otomatik vites kutusuyla birleştiren versiyonuyla Türkiye’de 73.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 308’in yıl sonuna kadar satış hedefi 4 bin civarında olduğu açıklandı. 
Peugeot 308 1.6L BlueHDi,.Üst düzey kaliteye sahip yenilikçi Peugeot i-Cockpit tasarımı, sürüş keyfine ve kullanım konforuna hizmet eden yepyeni platformu, dinamik dizaynı ve verimliliği ile Peugeot’nun mükemmellik değerlerini somut hale getiren Peugeot 308’in, beklenen BlueHDi dizel motoru ve EAT6 Tam Otomatik Vites kutusu ile beğeniye sunuluyor.
Peugeot 308 1.6L BlueHDi-arkaPeugeot, mevcut çevre standartlarını her zaman önceden uyum gösterme ve bu standartları hep bir adım öteye götürme felsefesi ile motorlarını geliştirmiştir.  2000 yılından itibaren dizel HDi motorlarda kullanılan dizel partikül filtresi ile emisyonların azaltılması şimdi BlueHDi teknolojisi ile gelişiyor ve pazarın en etkin kirlilik giderme teknolojisini oluşturuyor.  Peugeot ürün gamında BlueHDi motorları yaygınlaştırarark ve bir kez daha çevre standardına daha standartlar belirlenmeden uyum gösteriyor. Peugeot 308 1.6L BlueHDi..Çevre standartlarını ileriye götürmenin yanında, tam otomatik şanzıman ile birleşen Peugeot 308 1.6L BlueHDi, sürüş keyfi yanısıra üst düzey performansı ve rekor tüketimleri ile dikkat çekiyor. 0’dan 100km hızlanmasını sadece 9,5 saniyede tamamlayan otomobil, 92g/km CO2’den başlayan emisyonlarıyla, segmentinin kendi silindir hacmi ve güç gruplarında ’ab Sınıf Lideri ’bb unvanına sahiptir.
 Peugeot 308 1.6L BlueHDi,,..NOx’leri azaltmaya dönük olan bu büyük etkinlik aynı zamanda CO2 emisyonlarının ve yakıt tüketiminin özel yanma odası ve ’ab CO2 ’bb ayarlarıyla EURO 5 uyumlu motor seçeneklerine göre -%4’e kadar azaltılmasını sağlamaktadır. Peugeot 308 1.6L BlueHDi,SCR sisteminin katkılı partikül filtresi FAP’ın membaındaki yerleşimi, katkılı FAP sisteminin rakiplerimiz tarafından kullanılan diğer FAP teknolojilerine göre daha düşük sıcaklıklarda rejenerasyon kapasitesine sahip olması sayesinde mümkün olmuştur.