Aslan Gençlere takıldı

Aslan Gençlere takıldı
Aslan Gençlere takıldı

Lider Galatasaray, Devler Ligi maçı öncesi Arena'da çıktığı 50. maçında G.Birliği'ne yenildi. Hamit yine direklere takıldı.

Lider Galatasaray, Devler Ligi maçı öncesi Arena'da çıktığı 50. maçında G.Birliği'ne yenildi. Hamit yine direklere takıldı. Burak net pozisyonu kaçırdı. İkinci yarıda coşan Ankara ekibinde Vleminck, Muslera'yı avladı. Penaltı kaçıran Drogba da Cimbom'a ilaç olamadı. Gökhan Zan ise kızardı


Eskişehir'de kötü futbolla puan kaybeden sarı kırmızılılara bir darbe de Gençlerbirliği vurdu.  Ligde ilk 10 içinde yer almasına rağmen düşme potasının hemen üstünde olan rakibi karşısında maça hızlı başlayan Cimbom, üst üste pozisyonlar yakaladı. Hamit'in 12. dakikada uzaktan sert şutu direkten döndü. Bir dakika sonra Emre ortaladı, Burak'ın kafa vuruşu auta gitti. Ligin ikinci yarısında oyandığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alan konuk ekip G.Birliği 35'te Tomic'le kaleyi yokladı ancak top Muslera'da kaldı. Son 6 maçında 4 galibiyet iki de beraberlik alan sarı kırmızılılar, 40. dakikada Sneijder'in serbest vuruşunda baraja takıldı. Riera 44. dakikada sol kanattan topu kale sahasına gönderdi. 14 golle ligde krallıkta birinci olan Burak inanılmazı başardı ve bacaklarının arasından geçen topu boş kaleye yollayamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Ankara temsilcisi Azofeifa ve Özgür ile gol aradı. Hamit, 56'da sert vurdu, top yine direkten döndü. 59'da Vleminck ligdeki 6. golünü Muslera'nın solundan kafayla ağlara gönderdi. Selçuk'un serbest atışlarıyla etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip, Drogba ile 82'de penaltı kazandı. Fildişili yıldız topu üstten auta attı. Gökhan Zan'ın 87'de kırmızı kart gördüğü maçta sarı kırmızılılar hem zirve yarışında büyük yara aldı, hem de salı günkü Schalke maçı öncesi kötü sinyaller verdi.