Taraftara çifte bayram yaşatacağız

Taraftara çifte bayram yaşatacağız
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord’u deplasmanda yenerek siyah-beyazlı taraftarlara çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi.

Hollanda ekibinin kan kaybetmesine rağmen önemli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu kaydeden Hırvat çalıştırıcı, “Hiçbir takım hafife almaya gelmez. Üstelik de Feyenoord, dünya üçüncüsü Hollanda’nın bir temsilcisi” dedi. Her şeye rağmen tur için kendilerini şanslı gördüklerini kaydeden Bilic sözlerini şöyle tamamladı: “Savunmada az hata yapmalıyız. Orta sahamız karşılaşmanın her anında rakibe baskı uygulamalı, defansı ve forveti desteklemeli. Hücum oyuncularımız savunmayı rakip ceza sahasının üzerinden başlatmalı, hareketli oynayarak defans kurgularını bozmalı. Ben tur için en azından yüzde 55 şansımız olduğunu düşünüyorum” Öte yandan Beşiktaş, Feyenoord ile oynayacağı karşılaşma için bu sabah Hollanda’ya gidecek. Dün çalışan siyah-beyazlılar, son idmanı bu akşam saat 20.00’de maçın oynanacağı stadda yapacak. İdman öncesi Bilic, basın toplantısı düzenleyecek.


“Feyenoord’u elemek için şansımız yüksek” 
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord’u deplasmanda yenerek siyah-beyazlı taraftarlara çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi. Hollanda ekibinin kan kaybetmesine rağmen önemli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu kaydeden Hırvat çalıştırıcı, “Hiçbir takım hafife almaya gelmez. Üstelik de Feyenoord, dünya üçüncüsü Hollanda’nın bir temsilcisi” dedi. Her şeye rağmen tur için kendilerini şanslı gördüklerini kaydeden Bilic sözlerini şöyle tamamladı: “Savunmada az hata yapmalıyız. Orta sahamız karşılaşmanın her anında rakibe baskı uygulamalı, defansı ve forveti desteklemeli. Hücum oyuncularımız savunmayı rakip ceza sahasının üzerinden başlatmalı, hareketli oynayarak defans kurgularını bozmalı. Ben tur için en azından yüzde 55 şansımız olduğunu düşünüyorum” Öte yandan Beşiktaş, Feyenoord ile oynayacağı karşılaşma için bu sabah Hollanda’ya gidecek. Dün çalışan siyah-beyazlılar, son idmanı bu akşam saat 20.00’de maçın oynanacağı stadda yapacak. İdman öncesi Bilic, basın toplantısı düzenleyecek. Recep Şeker