Taraftardan Eto'o'ya dolarlı tepki

Taraftardan Eto'o'ya dolarlı tepki
Antalyaspor'dan ayrılıp ara transfer döneminde Atiker Konyaspor'a geçen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, eski takımıyla oynayacağı Antalya'daki karşılaşma öncesinde protesto edildi.

Antalyasporlu bir grup taraftar, tabutla geldikleri Antalya Stadı önünde temsili cenaze namazı kılıp, Eto'o'ya tepki gösterdi.

gösterdi. Taraftarlardan ikisinin din görevlisi kıyafeti giydiği, ikisinin de Konyaspor formalı Eto'o'nun fotoğraflarını taşıdığı görüldü.

Antalyaspor için dua eden taraftarlar, "Konya kümeye" şeklinde slogan attı. Kırmızı-beyazlı taraftarlardan bazılarının havaya banknot attığı gözlendi.

basliksiz-1-165.jpg

Bu arada Eto'o, müsabaka öncesi ısınmak için sahaya çıktığında bir grup Antalyaspor taraftarı protestoda bulundu.

 

2,5 YILLIK İMZA ATMIŞTI

31 Ocak 2018'de devre arası transfer günün sonunda Atiker Konyaspor'la anlaşan Samuel Eto'o, 1 yılı opisiyonlu 2,5 yıllık imza atmıştı. 

Antalyaspor'dan Atiker Konyaspor'a transfer olan yıldız oyuncu Samuel Eto'o, sosyal paylaşım sitesinde eski kulübüne yönelik teşekkür mesajı yayımlamıştı.

Instagram'daki hesabından bir fotoğrafla paylaşımda bulunan Kamerunlu futbolcu, Antalyaspor'la geçen 2,5 senesini, "hayatının en inanılmaz yılları" olarak nitelendirmişti.

Eski takımıyla çıkışlar, inişler yaşadıklarını ama en önemlisi unutulmaz anılar paylaştıklarını kaydeden Eto'o, "Bana vermediğin hiçbir şey yok. Bana ihtiyaç duyduğum her şeyi verdin. Senden; neşe, barış, heyecan, deneyim, olgunluk ve her şeyden önce sevgi ve bolluk aldım." 

"Bazılarını kendi yolumla size geri verdim umarım. Gerçekten, benim için mükemmel bir aile olduğunuzu söyleyebiliyorum. Kelimelerle, sahip olduğum ve hep sizin için olacak aşkı ve şükranımı ifade edemiyor." ifadelerine yer vermişti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kente katkılarından dolayı fahri hemşehrilik unvanı verilen Eto'o, Antalyaspor'a başarılar dileyerek, sözlerini şöyle tamamlamıştı: "Sen adamı Antalya'dan alabilirsin, fakat Antalya'yı adamdan alamazsın. Sonsuza kadar gurur verici bir vatandaş olacağım. Ev, kalbin bulunduğu yerdir. Sevgiler, Samuel Eto'o. Antalya şehrinin gururlu vatandaşı."

Instagram'da 2,5 milyona yakın takipçisi bulunan Eto'o'nun paylaşımı, birkaç saatte yaklaşık 46 bin beğeni almıştı. 

İlgili Haberler