Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'dan başkanlık sinyali. Taraftarın merak ettiği soruyu yanıtladı

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'dan başkanlık sinyali. Taraftarın merak ettiği soruyu yanıtladı
Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, özel bir yemekte başkanlık sorusunu yanıtladı. Aysal, "İnşallah bir gün seçimler gelir, o zaman konuşuruz." diye cevap verdi.

Galatasaray Düşünce Derneği, 7 Mart 2022 akşamı GSK Atlı Spor tesislerinde toplandı. Süper Lig''de kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray''da erken seçim gündemi yaşanırken, Sarı Kırmızılı camianın eski başkanı Ünal Aysal’dan flaş bir açıklama geldi.

 Beyaz TV’ye konuşan Aysal, başkanlık sorularına yanıt verdi. 80 yaşındaki Aysal, "Galatasarayımızın başkanı var, yönetim kurulu var. Bu konunun konuşulması için gerçekten uygun zaman değil. İnşallah bir gün seçimler gelir, o zaman konuşuruz. Galatasaray taraftarlarına saygılarımı ve sevgilerimi iletmek istiyorum" dedi.

İBRA BİLMECESİ

Fatih Terim''in ayrılışı ve Süper Lig''de alınan başarısız sonuçlar sonrasında Galatasaray''da bu ay içerisinde kritik bir mali genel kurul yapılacak. Son ayların en çok tartışılan isimlerinden biri olan Başkan Burak Elmas''ın ibra edilip edilmeyeceği ise merak konusu.

İlgili Haberler