Tartıştığı kocasını baltayla öldür

Tartıştığı kocasını baltayla öldür
Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde tartıştığı eşini baltayla öldüren Sibel T. şoka girdi. "Amacım öldürmek değildi" diyen kadın, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kocasıyla tartışan Sibel T. kocasını baltayla öldürdü. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Taylan, tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.

BALTAYLA KAFASINA İKİ KERE VURDU

Olay, saat 16.00 sıralarında Saray'a bağlı Çayla Mahallesi'nde bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre, S.T. ile alkollü olduğu öne sürülen kocası E.T. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından evde bulunan baltayı alan S.T., kocasının arkası dönük olduğu sırada baltayla kafasına iki kez vurdu.

ÖNCE ŞOKA GİRDİ SONRA TESLİM OLDU

Kocasının yere yığıldığını gören S.T. şoka girdi. Olayın ardından soğukkanlı bir şekilde evinden çıkan S.T., Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. S.T.'in ifadesinin ardından eve giden 112 ekipleri, E.T.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

"BANA KÜFÜR ETTİ"

İfadesinde suçunu itiraf ederek öldürdüğü eşinin 15 gün önce işinden ayrıldığını ve eve alkollü gelerek kendisine hareket ettiğini söyleyen Sibel Taylan, "Akşam üstü eve alkollü geldi ve bu yüzden tartıştık. Bu sırada bana küfür ederek hakaretlerde bulundu. Ben de artık dayanamadığım için baltayla vurdum, amacım öldürmek değildi" dedi.

TUTUKLANDI

E.T.'nin cenazesi Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur'un incelemesinin ardından önce Saray Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sağlık kontrolünün ardından Saray Adliyesi'ne çıkarılan S.T. ise, savcılıkteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.