Tek bilek tek yürek kupa Aslan’a gelecek

Tek bilek tek yürek kupa Aslan’a gelecek
Süper Lig’e havlu atan Galatasaray’da şimdi tek hedef Türkiye Kupası’nı 17. kez müzesine götürmek. Teknik direktör Mustafa Denizli, “Tek yürek tek bilek olacağız ve hedefimize ulaşacağız. Sezonu kupasız kapatmak istemiyoruz. 3 kulvardan ikisinde hala iddialıyız” dedi

Geçen sezonu 3 kupayla kapattıktan sonra bu sezon Süper Lig’e erken havlu atan ve taraftarını kahreden Galatasaray’da şimdi bütün hedef Türkiye Kupası’nı 17. kez müzesine götürerek hem Avrupa vizesi almak hem de camiaya teselli vermek... Teknik direktör Mustafa Denizli “Tek bilek tek yürek” kampanyasına göndermede bulunarak, “Camia olarak el ele vereceğiz ve Türkiye Kupası’nı müzemize götüreceğiz. İşimiz kolay değil. Ancak Galatasaray şimdiye kadar hep zorları başarmış, küllerinden yeniden doğmuştur. Akhisar Belediye gibi güçlü bir takımı deplasmanda yenerek avantaj elde ettik. Bu da bizim moralimizi fazlasıyla yükseltti. Ancak daha önce de söylediğim gibi ben de stres altındayım. Burak Yılmaz’ın gitmesi ve sakatlıklar bizi fazlasıyla üzdü ve sıkıntıya soktu. Ancak Galatasaray ruhu hiçbir zaman ölmez. En kötü günümüzde ayağa kalktık, bundan sonra da kalkmaya devam edeceğiz. 3 kulvardan hala ikisinde iddialıyız. Avrupa Ligi’nde de tüm zorluklara rağmen Lazio’yu elemek istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Selçuk: 2 kupa alacağız

31. yaş gününü Akhisar Belediyespor’a attığı gol ve galibiyetle kutlayan kaptan Selçuk İnan da taraftara umut dağıttı. Sıkıntıların olduğunu ve işlerinin öyle çok da basit olmadığını kaydeden Selçuk şöyle konuştu: “Ancak Galatasaray çok büyük bir kulüp. 20 şampiyonluk, 16 Türkiye Kupası, Avrupa’da UEFA ve Süper Kupa var. Bunlar hep zor koşullarda elde edilmiş başarılar. Zaten hiçbir büyük başarı kolay elde edilmez. Geçen sezon 3 kupa almıştık. Açık konuşmak gerekirse Süper Lig’de şampiyonluk şansımız az. Ancak Ziraat Türkiye Kupası’nı alırsak Süper Kupa’yı da alma şansımız doğacak. Yani sezonu iki kupa ile kapatabiliriz. Avrupa’da güçlü bir rakiple eşleştik. Lazio iyi bir takım. Bizim de bazı zaaflarımız var. Ancak her şeye rağmen İtalyanları kupa dışına itmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben Galatasaraylıyım ve yuvamda mutluyum. Futbolu sarı-kırmızılı forma altında bırakmak istiyorum. İnşallah bu da bana kısmet olur. Zaten kaptanlar gemisini kolay kolay terk etmez.”