Terim, Ozan Tufan'ı istiyor iddiası

Terim, Ozan Tufan'ı istiyor iddiası
Galatasaray'ın Fatih Terim'in isteğiyle Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kiralamaya çalışacağı iddia edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklama, büyük kulüpler arasında ciddi bir transfer hazırlığı olduğu şeklinde yorumlanıyor.

Artık Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un kendi arasında oyuncu alım satımı yapması gerektiğini dile getiren Terim’in aklındaysa, milli takımda sürekli şans verdiği isimlerden Ozan Tufan var.

Fenerbahçe’de sıkıntılı günler geçiren 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, önümüzdeki günlerde nabız yoklamayı düşünüyor. Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe transfere onay verirse, bu hamle Türk futbolu için yeni bir milat olabilir.

Terim sadece Fenerbahçe değil, Beşiktaş’tan da bir-iki isim almayı düşünüyor, kendi kullanmadığı oyuncuları da bu kulüplere önermek istiyor.

Ozan Tufan 2015 yazında 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Fatih Terim de A Milli Takım’ı çalıştırırken, Ozan’dan hem orta sahada hem sağ bekte hem de stoperde faydalanmıştı. Genç oyuncudan benzer bir etkiyi Galatasaray’da da yakalamayı hedefleyen Terim’in bu talebinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.