Terim ve yönetim arasında soğuk savaş

Terim ve yönetim arasında soğuk savaş
Galatasaray’da transferde yaşanan hayal kırıklığı Fatih Terim ve yönetimin arasını açtı. Taraftar da yaşanan son gelişmelerden sonra yönetimden desteğini çekti.

Galatasaray'da transfer hüsranının yankıları sürüyor. Fatih Terim, basın önünde de sürekli dile getirmesine rağmen istediği forvet transferi yapılmadığı için yönetime cephe almış durumda. Çok sinirli olan tecrübeli hoca hem Başkan Mustafa Cengiz hem de Abdürrahim Albayrak'la arasına mesafe koymuş durumda.

Terim, Trabzon yenilgisi sonrasında "Transfer ağızla yapılmaz" diyerek yönetime tepkisini açıkça dile getirmişti. Cengiz ve Albayrak'ın henüz transferle yaşananlarla ilgili konuşmaması dikkat çekiyor.

Transfer skandalına taraftarların tepkisi de çok büyük oldu... Özellikle seçim sürecinde Mustafa Cengiz'e büyük bir destek veren taraftarlar ve ultrAslan grubu sosyal medya üzerinden yönetime çok sert eleştirilerde bulunuyor.

Gomis'i sattıktan sonra 2 milyon Euro bütçesi olduğunu düşünen yönetimin, yapılan yanlış hesap sonucu 475 bin Euro bütçesinin olduğunu öğrenmesiyle transferi kapadığı öğrenildi.