Terim yine yaranamadı

Terim yine yaranamadı
Dünya Kupası’na gitme şansını sürdüren milli takımın hocası Fatih Terim, eski öğrencilerinin eleştirilerinden kurtulamadı. Aykut Kocaman isminin ön plana çıkarılması için Terim’e tavır alındığı iddia ediliyor.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Kupası elemelerinde galibiyet siftahını Kosova önünde yaparken, bazı isimlerin eleştirilerine devam etmesi dikkat çekti. Avrupa Şampiyonası sonrası Ay-Yıldızlı takımdan kesilen oyuncuların affedilip geri dönmesi, bu futbolcuların başında gelen Burak Yılmaz ve Arda Turan'ın birlik-beraberlik mesajları vermesi, ardından çok pozisyona girilip zor da olsa alınan Kosova galibiyeti ve Rusya 2018 şansının devam etmesi, eleştirileri dindirmedi.

RÜŞTÜ REÇBER: BU EVLİLİK YÜRÜMEZ

Terim’e karşı isimlerin başında gelen Oğuz Çetin ve Rüştü Reçber'in, Aykut Kocaman'ı ön plana çıkarmaya çalıştığı kulislerde konuşuluyor. Çetin'in, Kosova maçı sonrası kendisini topa tutan Terim'e “Tehdit ediyor. Olmadık şeyler söylüyor. Basın toplantısında hiç teknik analiz görmüyoruz” şeklinde yanıt vermesi, Reçber'in ‘Bu Evlililik Yürümez' başlıklı köşe yazısında “Milli takımda ayrılıklar olmak zorunda” demesi dikkat çekti. Bu isimlere Giray Bulak da çıkışlarıyla destek veriyor.

ÇETİN VE KOCAMAN KAPI DIŞARI!

Milliler elemelerde 6 maç daha yapacak. Grupta ilk 2'ye girme şansı sürerken, milli takım ve Terim ile ilgili eleştileri yapanların geçmişi dikkat çekici. Çetin, 1995-96 sezon sonunda takım şampiyon olmasına rağmen dönemin Fenerbahçe Başkanı Ali Şen tarafından Kocaman ile birlikte ‘Sakaryalılar grubu' olarak kulis yaptıkları için gönderilmişti. Reçber de Terim'i eleştirmek için eski takım arkadaşı ile ağız birliği yapıyor.