Terim'den derbi açıklaması

Terim'den derbi açıklaması
Takımla yaptığı toplantıda derbiyi değerlendiren Galatarasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bu bir final ya da intikam maçı değil. Yıllardır oynadığımız sıradan bir deplasman derbisi" dedi.

Kritik Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'da planlar galibiyet üzerine yapılıyor... Teknik direktör Fatih Terim idmanlarda taktik hazırlık değil psikoloji üzerinde duruyor. Öncelikle takımın üzerindeki gerilimi azaltmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı dünkü idman öncesi futbolcularıyla toplantı yaptı.

Terim, "Bu bir final ya da intikam maçı değil. Oraya hesap kesmeye gitmeyeceğiz. Yıllardır oynadığımız sıradan bir deplasman derbisi. Kazanırsak seviniriz ama yenilirsek dünyanın sonu olmaz" dedi.

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Her maçta olduğu gibi Fenerbahçe önünde de kazanmak için savaşacaklarını söyleyen Fatih Terim, "Galibiyet için her şeyimizi vereceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız. Sonucu göreceğiz" diye konuştu.

Futbolculara sürekli Kadıköy'deki kazanamama serisinin önemsiz olduğunu aşılayan başarılı hoca, "Bu maç bugün için önemli. Gelecekte hiçbir önemi olmayacak. Bunu sakın unutmayın" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler