Teröre lanet yağdırdı

Teröre lanet yağdırdı
Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlenen intihar saldırısında şehit düşen Jandarma Er Medet Mat’ın baba evinde yas var

Kahta İlçesi’ne bağlı İkizce Köyü’nde 5’i erkek, 7 çocuklu Mat ailesinin 4’üncü çocuğu olan Medet Mat’ın şehit haberini Baba Nusret ve anne Nimet Mat’a Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve diğer yetkililer verdi. Baba Nusret Mat, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun şehit olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Ne mutlu ki oğluma, milletimiz için, vatanımız için kendini feda etti, şehit oldu. Bunların da Allah belasını versin. Lanetliyoruz, vatanımız sağolsun, milletimiz sağolsun” dedi.

“Devlete bağlıyız”

Kahta Belediye Başkanı Toprak da herkesin yüreğinin yandığını vurgulayarak, terör olaylarını lanetledi. Toprak, “Bu ülkenin birliğini ve beraberliğini hiçbir zaman bozamayacaklar. Terör örgütü biran önce silah bırakmalı” diye konuştu. Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ise büyük bir acı yaşadıklarını dile getirerek, terör örgütünün yaptığının Kürt sorunu ile bir alakasının olmadığını belirtti.