Teröristler 3 ocağa daha ateş düşürdü!

Teröristler 3 ocağa daha ateş düşürdü!
Şırnak’ta bir Üstteğmen, bir onbaşı, bir er ile Diyarbakır’da bir polisi şehit eden PKK’lı teröristlere üslerinden havalanan 30 uçakla bomba yağdırıldı

Teröristler 3 ocağa daha ateş düşürdü!

Koruma görevindeydiler

Teröristler, Kara Kuvvetleri 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na ait Görmeç ve Seslice üs bölgelerine izinden dönen personeli götüren konvoyun yol emniyetini sağlayan askerlerimize saldırdı. Hainlerin açtığı ilk ateşte 1 üstteğmen, 1 erbaş ve 1 er şehit oldu. Kaçmaya çalışan PKK’lı teröristlerden biri öldürüldü.

Havada, karada imha...

Alçakların saldırılarına Türk Silahlı Kuvvetleri’nden misliyle cevap verildi. PKK’lı teröristlere yönelik Küpeli Dağı’nda geniş çaplı operasyon sürerken Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü’nden kalkan 30 F-16 savaş uçağı da Kuzey Irak’taki terör kamplarını vurdu. Kuzey Irak’taki kukla yönetimin sitesinde “flaş haber” olarak verildi.

Ocaklara ateş düştü

Şehit olan Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin Malatya, Onbaşı Hamza Yıldırım’ın Ankara ve Er Kaan Kandemir’in Denizli’deki baba ocaklarına ateş düştü. Feryat eden acılı aileler terör örgütüne lanetler yağdırdı. Şehitler düzenlenecek cenaze törenleriyle son yolculuklarına dualarla uğurlanacak.

Terör örgütü PKK mensupları dün sabah saatlerinde yol güvenliğini sağlayan askerlere kalleşçe saldırdı. Olayda 1 subay 1 erbaş ve 1 er şehit oldu.

Türkiye hergün teröre şehit veriyor. Suruç’taki canlı bomba olayından sonra terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında bugüne kadar 6 polisle 8 asker şehit oldu. Bölücüler dün saat 09.10 sıralarında Şırnak’ta yol güvenliğini sağlayan askerlere saldırdı. Olayda üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, onbaşı Hamza Yıldırım ve Kaan Kandemir şehit oldu. Acı haber Tanrıverdi’nin Malatya’daki, Yıldırım’ın Ankara’daki ve Kandemir’in Denizli’deki baba ocaklarına ateş düşürdü. 3 şehidin cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kara Kuvvetleri 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na (Şırnak/Akçay) ait Görmeç ve Seslice üs bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen unsurlara, teröristler tarafından saldırıda bulunulduğu belirtildi. 1 subay, 1 erbaş ve 1 er olmak üzere 3 askerin şehit edildiği kaydedildiği açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, TSK mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

30 F-16 PKK’ya bomba yağdırdı

Şırnak’ta PKK’lıların Görmeç ve Sislice üs bölgelerine, izinden dönenlerin güvenliğini sağlayan time saldırıp 1’i subay 3 askeri şehit etmesi üzerine Türk savaş uçakları Irak’ın kuzeyinde yer alan PKK kamplarına bomba yağdırdı. Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (IKYB) resmi internet sitesinden verilen habere göre Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü’nden kalkan savaş uçakları PKK’nın Zap, Metina ve Haftanin bölgelerindeki kamplarını bombaladı. Türk savaş uçaklarının Gare Dağı üzerinde de uçuş yaptığı belirtilirken Haftanin’deki kampların bombalanmasının Uludere’nin Gülyazı ve Ortasu köylerinden de görüldüğü ifade edildi. Öte yandan terör örgütüne yönelik Küpeli Dağı’ndaki operasyon helikopterler desteğinde sürüyor.