The Batman filmine ilk tepkiler geldi

The Batman filmine ilk tepkiler geldi
Bu hafta sonu vizyona girecek olan ve uzun zamandır heyecanla beklenen The Batman filmine ilk eleştiriler ve tepkiler geldi. Ayrıca filmin ilk inceleme puanı da belli oldu.

Filmin inceleme puanı da belli oldu

WebTekno''dan alınan bilgilere göre, Batman rolünde Robert Pattinson''ı izleyeceğimiz ve uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen yeni Batman filminden geçtiğimiz günlerde kısa ama merakı artıran bir fragman gelmişti. Şimdiye kadar Batman''in adeta yeniden yazıldığı film olarak anılan The Batman, 4 Mart''ta vizyonda izleyicisi ile buluşacak ancak tabii ki filmi ön gösterimler ile önceden izleme şansına erişen basın mensupları ve eleştirmenler var.

İşte filmi önden izleme şansına sahip olan bu eleştirmenler ve basın mensupları da soluğu filmi izler izlemez Rotten Tomatoes''te almış ve film hakkındaki ilk görüşlerini paylaşmışlar. Ayrıca filme gelen inceleme puanları da belli olmuş durumda. Filmin ilk eleştiriler ışığında aldığı ortalama puan şu an için 90.

The Batman filmine eleştirmenlerden gelen ilk tepkiler

Gelen ilk eleştirilerin genel çizgisinin ise ''ortalama'' olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki, pek çok filmde olduğu gibi yine ''beğenenler'' ve ''beğenmeyenler'' ikiye ayrılmış görünüyor. Gelin lafı daha fazla uzatmadan The Batman''e gelen ilk eleştirilere birlikte göz atalım.