The Boys hayranları buraya! Yeni fragman geldi

The Boys hayranları buraya! Yeni fragman geldi
Amazon Original yapımı olarak Prime Video'da yayınlanan süper kahraman dizisi The Boys için 3. sezon fragmanı paylaşıldı.

ShiftDelete''de yer alan bilgilere göre; Amazon Original yapımı The Boys, bildiğiniz süper kahraman temalı dizi ve filmlerden biraz daha farklı. Amazon, kahramanların özel güçlerini suistimal eden ve pazarlayan Vought isimli bir şirket ile onun yolunda duranlar arasındaki mücadelenin 3. sezonu ile kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu ve ilk fragmanını yayınladı.

The Boys 3 Haziran’da Amazon Prime Video’da!

Geçtiğimiz sezon, Hughie (Jack Quaid) Vought Corporation ve Seven’ı kahramanları öldürerek değil, siyasi otoritelerini zayıflatarak ele geçirmeye çalışırken sona ermişti. Fragmanı paylaşılan 3. sezonda ise bunun gerçekleştirme çabalarını göreceğiz.

Paylaşılan fragmandan gördüğümüz kadarıyla Vought’un bebeklere enjekte ederek gelecekte birer süper kahraman olmalarını sağladığı sıvı, Billy Butcher’ın (Karl Urban) eline geçiyor. Bu sebeple ekibin diğer üyeleri Hughie’nin yolunu değil, geçtiğimiz sezonlardaki gibi kaba kuvvet ile kendi yollarından gidiyor.

Butcher’ın Vought’un iksiriyle hangi güçleri kazandığı henüz netleşmese bile, oldukça güçlü olduğunu ve gözlerinin Homelander gibi ısı görüşü yeteneği kazandığını görüyoruz. Ayrıca Supernatural hayranları için de bir güzel haber var. Ensen Ackles, Soldier Boy (Kaptan Amerika) olarak diziye katılıyor.