Galatasaray Olcan'a döndü

Galatasaray Olcan'a döndü
Olcan Adın transferinde Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

Trabzonspor cephesi isteklerini G.Saray tarafına iletti. Bordo-mavililer, milli futbolcu için Galatasaray'dan 2 milyon euronun yanı sıra Umut Bulut ve Salih Dursun'un bonservislerini istedi. Galatasaray'da yeni mukavelelerle artan maliyetler ve yabancı sınırlaması ile ilgili alınan 5+3 kararı transfer politikasını derinden etkilemiş ve frene basılmıştı. Galatasaray'ın iç piyasadaki en büyük hedefi Trabzonsporlu Olcan Adın için ise kulübünün "Satmayı düşünmüyoruz" mesajından sonra geri adım atılmıştı. Ancak iki kulüp arasında yeni bir temas kurulduğu ve Trabzonspor'un gelecek sene sözleşmesi bitecek olan oyuncusu Galatasaray'dan istedikleri ortaya çıktı. Fırtına'nın, Olcan Adın için Galatasaray'dan talepleri şöyle: 2 milyon euro bonservis. Bu para 6 ay içinde 2 eşit taksitle ödenecek, Umut Bulut bonservisiyle birlikte Trabzonspor'a verilecek. (Galatasaray, Umut'u 2.7 milyon euroya Toulouse'dan almıştı.), Umut Bulut'un yanı sıra Salih Dursun da bonservisiyle birlikte verilecek. (Cim-Bom, Salih'i 2 milyon 750 bin euroya Kayserispor'dan kadrosuna kattı.)

Jimmy Durmaz harekatı başladı
Galatasaray, Gökhan Töre'nin yüksek maliyeti ve adının karıştığı skandalların ardından bu transferden vazgeçerken, listeye yeni bir isim aldı: Gençlerbirliği'nden Jimmy Durmaz. Türk pasaportu olan ve aynı zamanda İsveç Milli Takımı'nda oynayan 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar tüm imkanları seferber etti. Bu oyuncu bir ara Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, bu transfer için 5 milyon euro bonservis istiyor.

Bruma'ya teklif
Gaziantepspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Galatasaray'ın eski futbolcularından Okan Buruk, sarı-kırmızılı oyuncu Bruma'nın transfer edilmesini istedi. Genç teknik adam, bizzat araya girerek Cimbomlu idarecilerden kolaylık istedi. Sakatlığını atlatamayan Portekizli yıldızın yabancı transferine yer açmak için kiralanması gündeme gelmişti.
Ruhi Kanal