Ticaret Bakanlığı’ndan flaş duyuru: 80 personel alınacak

Ticaret Bakanlığı’ndan flaş duyuru: 80 personel alınacak
Basın İlan Kurumu'nda yer alan bilgilere göre, Ticaret Bakanlığı 80 ticaret uzman yardımcısı alacak. Başvuru online olarak yapılacak, başvuru tarihi ise henüz belirtilmedi.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr''de yer alan ilana göre, Ticaret Bakanlığı''na Ticaret Uzman Yardımcısı alımı yapılıyor. Ticaret Bakanlığı toplamda 80 ticaret uzman yardımcısı alacak. İşe alım yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamalı yapılacak.

Başvurular dijital ortamda alınacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, e-Devlet (Ticaret Bakanlığı / Kariyer kapısı) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirecektir.

Tarihin ise bakanlık tarafından ayrıca duyurulacağı belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

1 Ocak 2022 tarihi itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak.

Siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme ve mühendislik fakülteleri ile diğer fakültelerin kılavuzda belirtilen bölümlerinden Lisans mezunu olmak.

Yazılı sınav tarihinde geçerli KPSS sınavından ilgili KPSS puan türünden 70 ve üzeri puan almak.

Son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinin birinden YDS/e-YDS’den en az (C) seviyesinde puan almış olmak veya dil yeterliliği bakımından bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak.