Sosyal medyadaki rekabet büyüyor: TikTok kendi müzik akışı hizmetini sunacak

Sosyal medyadaki rekabet büyüyor: TikTok kendi müzik akışı hizmetini sunacak
TikTok uygulaması kendi müzik akışı hizmetini başlattığını duyurdu. Şirket yöneticileri müzik, şarkı, albüm, şarkı sözü satın almasına, çalmasına, paylaşmasına, indirmesine olanak tanıyacağını açıkladı.

Insider''dan aktarılan bilgilere göre, TikTok sahibi ByteDance''in "TikTok Müzik" uygulaması için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine ticari marka başvurusunda bulunduğunu ifade edildi. Hizmet, kullanıcıların "müzik, şarkı, albüm, şarkı sözü satın almasına, çalmasına, paylaşmasına, indirmesine olanak tanıyacak. Ayrıca canlı ses ve video akışı yapmasına, oynatma listelerinin kapağı olarak fotoğrafları düzenlemesine ve yüklemesine izin verecek.

ByteDance''in Resso adında bir müzik akışı uygulaması zaten var, ancak yalnızca Hindistan, Brezilya ve Endonezya''da kullanılabiliyor. Bu uygulama ile şirket global anlamda müzik uygulamalarını da ele geçirecek. Ticari marka başvurusu önce Avustralya''da, ardından 9 Mayıs''ta ABD''de yapıldı. Şirket ayrıca yeni uygulaması üzerinde diğer olası kullanım durumları olarak "eğlence, moda, spor ve güncel olaylar alanında canlı ses ve video etkileşimli medya programlaması yayınlayabileceğinizi" de ifade etti.

İlgili Haberler