TikTok'dan videolar için yepyeni özellik

TikTok'dan videolar için yepyeni özellik
Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan TikTok, kullanıcıları için yeni bir özelliği sunmaya hazırlanıyor.

Haber Global''de yer alan habere göre, TikTok, kullanıcılarına daha uzun videolar oluşturabilmeleri için videoların uzunluğunu 60 saniyeden üç dakikaya çıkarıyor.

DÜNYA ÇAPINDA HERKESE SUNULACAK

2020 sonundan bu yana genişletilmiş formatın test edildiği belirtilirken, şirketin önümüzdeki haftalarda bu seçeneği dünya çapında kullanıma sunmaya başlayacağı belirtildi.

"BİRAZ DAHA ZAMAN İSTEDİKLERİNİ DUYUYORUZ"

Yapılan değişiklikle ilgili konuşan TikTok Ürün Müdürü Drew Kirchhoff, “İçerik oluşturucular zaten çok parçalı hikayeleri TikTok’ta bir araya getirme konusunda çok deneyimli ancak içerik oluşturuculardan sık sık, içerikleri için biraz daha zaman istediklerini duyuyoruz. İçerik oluşturucular, zamanın uzamasıyla beraber biraz daha fazla alan esnekliği ile TikTok’ta yeni veya genişletilmiş içerik türleri oluşturabilecekler.” diye konuştu.

TikTok videoları başlangıçta maksimum 15 saniye ile sınırlıydı, ancak daha sonra sınır bir dakikaya çıkarıldı. Ancak Snapchat Spotlight ve YouTube Shorts’un da aynı maksimum video uzunluğuna ulaşmasıyla platformun iki rakibi var.