Tıp dünyası şaşkına döndü! Kanayan burnunun içinden hayvan çıktı

Tıp dünyası şaşkına döndü! Kanayan burnunun içinden hayvan çıktı
Burnu kanayan bir adam doktora gitti. Doktor yaptığı ilk incelemede bir terslik göremedi. Sonra bir aparatla hastanın burun deliğini araladı. Gözlerine inanamayan doktor, hastadan burun röntgenini istedi. Çekilen röntgen sonrası doktor cımbızla hastanın burnundan kocaman bir sülük çıkardı. Rahat nefes almaya başlayan hasta sülüğün burnuna nasıl girdiğini bilmediğini belirtti.

Çin'de görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Bir adam ağrıyan ve sürekli kanayan burnu için kulak-burun-boğaz doktoruna gitti. Şikayetini anlatan adamı doktor, hasta koltuğuna oturttu. Bir aparatla hastanın burun deliklerini aralayan doktor, kımıldayan bir canlı fark etti. Hastadan burun röntgenini istedi. Hasta tekrar odaya girdiğinde doktor bilgisayardan gelen röntgen filmini inceliyordu. 

Tekrar hastayı koltuğa oturtan doktor, burun deliğini bir kez daha aparatla araladıktan sonra operasyona başladı. Bir canlının yarısının burun deliğinin içinde durduğunu fark etti. Özel bir cımbızı eline alan doktor yaklaşık 30 dakika süren bir operasyonla o canlıyı çıkarttı. O canlının sülük olduğu anlaşıldı. Operasyon sonrası gözünden yaşlar gelen adam, rahat nefes almaya başladığını belirterek sülüğün nasıl burundan içeriye girdiğini bilmediğini söyledi. 

Sırtında bir ağrı olan kadın son çare olarak doktora gitti. Doktor, kadının sırtındaki şiş noktayı parmaklarıyla kontrol etti. Ardından da buranın açılması gerektiğini belirtti. Kadının "Tamam o zaman açın" yanıtını verdi. 

Doktor kadının sırtındaki şişliğin etrafına bir kaç iğne yaparak orayı lokal olarak uyuşturdu. Ardından şişliğin üzerine neşteri vurdu. İlk çizik darbesinin ardından neşterle bir kaç santimlik yarık oluşturdu. Ardından da o şiş noktaya baskı uyguladı. Şiş olan yerden kütle halinde olan iltihap çıktı. Tüm iltihabı blok halinde çıkartan doktor orayı dikti. İltihabın  o kadının sırtında neden katılaştığı araştırılıyor. (Akşam)

6-216.jpg7-131.jpg8-091.jpg9-060.jpg10-039.jpg

13-028.jpg

1-20200817111134.jpg2-20200817111134.jpg4-634.jpg5-356.jpg

3-20200817111134.jpg