TIR yarışının şampiyonu Bösiger

TIR yarışının şampiyonu Bösiger
Almanya’nın ünlü Nürburgring pistinde düzenlenen TIR Grand Prix yarışlarının galibi, kaptan Markus Bösiger oldu. Markus Bösiger, bu sezondaki ikinci galibiyetini, DKV çadırı ve Nürburgring pistinde kutladı.

TIR’ların yarıştığı Grand Prix yarışlarını, ünlü kaptan Markus Bösiger kazandı. TIR Grand Prix Almanya’nın ünlü Nürburgring pistinde DKV Euro Service desteği ile düzenlenip tamamlandı.

Markus Bösiger, bu sezondaki ikinci galibiyetini, DKV çadırında onuruna düzenlenen şenlikte ve Nürburgring pistinde kutladı. Bu yılın DocStop maskotları Franz ve Günther de;  DKV çadırında şampiyonun onuruna hazır bulundular.
7 bin 500 civarında kişi, DKV çadırını ziyaret ederek, canlı eğlenceler, yiyecek ve içecek ikramı, çocuklar için çeşitli eğlencelerle ailelerinin keyif alacağı bu ortamın tadını çıkarttı. 
Yarışların ana sponsoru olan DKV’nin özel ödülü ise Dachser şirketinin oldu. Dachser şirketi bu özel ödülü 2,5 milyonuncu DKV Euro Service Kartı’nı sipariş eden firma olarak almaya hak kazandı.
Dachser Filo Müdürü Christian Schütz ödülü, DKV Yönetim Direktörü Dr. Werner Grünewald ve DKV Satış Başkanı Volkmar Link’in iştiraki ile düzenlenen bir törenle teslim aldı.