Tofaş’ın yeni modeli 2015 sonu yollarda

Tofaş’ın yeni modeli 2015 sonu yollarda
Mühendislik çalışmaları ve ürün geliştirmesi son hızıyla devam eden yeni binek aracın en önemli tarafı, üzerinde yepyeni bir platform geliştiriyor olması

Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran, pazarda binek araçlara doğru olan gelişmeyi çok yakından takip ettiklerini belirterek; yeni modelin önümüzdeki yıl sonu Türkiye yollarında görebileceğimizi söyledi. Bir süre önce bir binek araca ilişkin yatırım planlarını paylaştıklarını hatırlatan Başaran, bu konudaki çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi. Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi bünyesindeki kafe-restoranda gazetecilerle bir araya gelen Başaran,  yeni otomobil konusunda şu bilgileri verdi:

 “Bugün itibarıyla da mühendislik çalışmalarımız, ürün geliştirmesi son hızıyla devam etmekte ve 2015 senesinin sonunda, bu aracı da banttan indirip ihracata ve iç pazardaki müşteri beklentilerine sunmuş olacağız. Bu aracın da en önemli önem arz eden tarafı üzerinde yepyeni bir platform geliştiriyor olması. Olmayan bir platformu, biz Türkiye’de rakiplerimize göre de avantaj elde edeceğimiz bir sürü unsurları üzerinde olması açısından da vurgulayarak geliştiriyoruz. ”