Cimbom’da Denizli’nin transfer raporu tamam

Cimbom’da Denizli’nin transfer raporu tamam
Galatasaray’da ikinci yarıya yepyeni bir kadro ile çıkmayı düşünen teknik direktör Mustafa Denizli, yönetime raporu verdi

Kasımpaşa’dan Donk ile el sıkışan sarı kırmızılı yönetimin listesinin başında Giresunspor’dan Vedat Muriqi ile Gaziantep’den Muhammed Demir var.

Süper Lig’de zorlu rakibi Akhisar Belediye’yi mağlup ederek moral bulan Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli’nin yönetime verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Felipe Melo’nun gönderilmesinden sonra ön liberoda, defansta ve gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray’da ikinci yarıya yeni bir kadro ile çıkmayı planlayan Mustafa Denizli yönetimi istediği ve göndermek istediği isimleri yönetime verdi. Denizli’nin listesindeki ilk isim Kasımpaşa’dan Donk. İki takımın yöneticileri arasında geçen görüşmelere göre Hollandalı yıldızın sarı kırmızılı formayı giymesi yakın. Denizli’nin Donk’tan sonra forvete bir golcü, defansa sağa bek ve sol bek istediği öğrenildi. İkinci yarıda birçok futbolcuyu da budayacağı belirtilen Denizli’nin Sabri, Tarık, Emre, Umut, Cem Karacan ve Rodrigez’den memnun olmadığı bu futbolcuları takasta kullanmak istediği, genç Sinan’ı da kiralık vermeyi planladığı kaydedildi.

Forvete sürpriz isim

Devre arasında forvete takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray, pek çok ünlü isimle anılırken başkanın danışmanı Mehmet Özbek’in, sürpriz bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, PTT 1. Lig takımlarından Giresunspor Başkanı Temel Bozbağ’ı Florya’da ağırladığı öğrenildi. İkilinin bu görüşmede bu sezon PTT 1. Lig’de 15 maçta attığı 9 golle yıldızı parlayan Vedat Muriqi’nin transferini masaya yatırdığı ifade edildi. Özbek, Bozbağ’a, 21 yaşındaki oyuncu için para artı oyuncu verebileceklerini iletti. Bozbağ ise Fenerbahçe’nin de Vedat’ı istediğini, geleceğin golcüsü olarak görülen Vedat Muriqi için 3 milyon euro bonservis bedeli belirlediklerini bildirdi. Galatasaray genç bir oyuncu için bu fiyatı fazla bulurken görüşmelerin devam edeceği öğrenildi. Muhammet Demir ile de ilgilenmeye devam eden sarı-kırmızılı ekip, yarın da Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile masaya oturacak.

 

İki yıldızın yokluğu takıma yarıyor 

Galatasaray, Burak ve Selçuk’un bu sezon forma giymediği tüm lig maçlarında 3 puan aldı. Galatasaray’ın iki yıldızı takımın kazandığı başarılarda önemli rol oynuyor. Ancak istatistiklere bakıldığında, ikilinin yokluğu Galatasaray’a zarar vermiyor. İkilinin bu sezon forma giyemediği tüm maçlarda 3 puan Aslan’ın oldu. Sarı-kırmızılılar, Gaziantepspor, Başakşehir, Trabzonspor ve Akhisar’ı yendi. Diğer yandan sakatlığının tedavisi için Mustafa Denizli’nin onayıyla İtalya’ya giden Burak, önemli açıklamalar yaptı. Kral, “Bana ‘5 hafta oynama’ dediklerinde ben çıkıp oynuyorum. Artık 5 veya 6 hafta ne derlerse o süre boyunca oynamayacağım. İyileşip, eskisinden daha güçlü sahalara döneceğim” diye konuştu.