Tolgay’a Fenerbahçe zammı

Tolgay’a Fenerbahçe zammı
Beşiktaş’ın gurbetçi yıldızı Tolgay Arslan için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddiası üzerine yönetim, başarılı oyuncusuna yapmayı planladığı ücret iyileştirmesini arttırma kararı aldı.

Beşiktaş’ın devre arasında sözleşmesini uzatıp ücretine zam yapma hazırlığı içinde olduğu Tolgay Arslan için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin, yıllık 1 milyon 450 bin Euro kazanan Tolgay Arslan’a sezon başına 3 milyon Euro'luk teklif sunacağı ve bonservisi için de 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı söylentileri Beşiktaş yönetimini harekete geçirdi. Tolgay, Manchester United, Valencia, Inter ve Napoli'nin de takibinde.

YILLIK 3 MİLYON EURO ÖNERİLECEK

Yönetim, 26 yaşındaki oyuncunun devre arasında yıllık 2 milyon Euro karşılığında 2018'den 2020'ye uzatmayı planladığı yeni sözleşmesindeki bu zammı arttırma kararı aldı. Fenerbahçe'ye karşı kalkan olarak 3 milyon Euro civarı yıllık kazanç önerilmesi düşünülen gurbetçi yıldız, “Kulübümde mutluyum. Yönetimle devre arası görüşeceğiz ve büyük olasılıkla kalacağım. Türkiye'de ilk tercihim her zaman Beşiktaş” açıklamasını yapmıştı.