Trabzon'da yine silahlı broşür kavgası yaşandı

Trabzon'da yine silahlı broşür kavgası yaşandı
Trabzon'un Çukurçayır mahallesinde broşür dağıtmak isteyen 2 kişi, apartman görevlisini ve oğlunu bacağından vurarak yaraladı.

Binbirevler Sitesi’nde meydana gelen olayda Osman Ç. ve yanındaki bir kişi, bir market zincirine ait broşürleri dağıtmak için site içindeki bir apartmana girmek istedi. Ancak apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Samet Mazlum’un izin vermemesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.

SİLAHIYLA 2 KİŞİYİ YARALADI

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda tarafları çevreden müdahale eden vatandaşlar güçlükle ayırabildi. Olay yatıştırıldı sanılırken siteden ayrılan Osman Ç., bir süre sonra siteye geri geldi ve broşür dağıtmasına izin vermeyen apartman görevlisi Orhan Mazlum ile yeniden tartışmaya başladı. Çıkan kavgada tabancasını çeken Osman Ç., ateş ederek apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Mazlum’u yaralandıktan sonra kaçtı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Orhan Mazlum ve oğlu Samet Mazlum hastaneye kaldırıldı. Osman Ç., olay sonrasında polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

BROŞÜR KAVGASINDA 4 KİŞİ YARALANMIŞTI

Trabzon’da önceki gün Sanat Sokağı’nda bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürlerini dağıtmak isteyenlerle, çay ocağında oturan ve broşür dağıtılmasına karşı çıkan bir grup arasında tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen olayda tabancayla ateş açılması sonucu, yoldan geçen 2’si kadın 4 kişi bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanmıştı.