Trabzonspor rekor peşinde! İşte 26 yıllık o detay…

Trabzonspor rekor peşinde! İşte 26 yıllık o detay…
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak lider Trabzonspor, galip gelmesi halinde 30. haftalar itibarıyla olan puan rekoruna ortak olacak.

Spor Toto Süper Lig''in 30. haftasında lider Trabzonspor, Çaykur Rizespor''la karşı karşıya gelecek. Saat 20.00 Rize Stadı''ndaki maçı Volkan Bayarslan yönetecek.

Mücadeleye galibiyet parolasıyla çıkacak olan Bordo Mavili ekip, Rizespor deplasmanına bir rekor için de çıkacak. Fırtına, galip gelmesi halinde 30. haftalar itibarıyla olan puan rekoruna ortak olacak.

REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Ligde 1995-96 sezonunu 82 puan ile ikinci sırada tamamlayan bordo-mavililer, söz konusu sezonun 30. haftasında topladığı 73 puan ile bugüne kadar lig tarihindeki en iyi puanı elde etmişti.

Karadeniz ekibi, galip gelmesi durumunda 26 yıl sonra puan rekorunu yakalama başarısı gösterecek.

RİZESPOR - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11''LER:

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Ponck, Cumali Sertel, Eren Albayrak, Gedson Fernandes, Phiri, Yusuf Sarı, Fernando Boldrin, Bolaise, Cisse

Trabzonspor: Erce, Peres, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Yusuf Erdoğan, Siopis, Dorukhan Toköz, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme, Djaniny

EKSİKLER:

Rize temsilcisinde, kırmızı kart cezalısı Baiano görev yapamayacak. Sakatlığı bulunan Selim Ay, Sebastian Holmen ve Aminu Umar''ın kadroda yer almaması bekleniyor.

Trabzonspor''da sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Vitor Hugo ile cezalı Tymoteusz Puchacz ve Uğurcan Çakır takımda yer alamayacak. Stefano Denswil ile Anders Trondsen''in de oynaması beklenmiyor.