Trabzonspor’dan Ali Koç’a Yanıt

Trabzonspor’dan Ali Koç’a Yanıt
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor ile ilgili yaptığı olumlu açıklamalara yanıt geldi. Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu, Ali Koç’un açıklamalarını olumlu bulduğunu söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor’a uzattığı zeytin dalına olumlu yanıt geldi. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Ali Koç’un açıklamalarına yanıt vererek “Aramızda bir mesele var. Sayın Ali Koç’un seçimden önce Trabzonspor ile ilgili ve spordaki dostluk, barış kardeşlikle ilgili söylemlerini olumlu buluyorum. Bu davranışlarında ve kanaatinde ısrarcı ve kararlı ise biz bunu cevapsız bırakmayacağız diye düşünüyoruz. Uzanan dostluk elini sıkarız.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile aralarında küslük olmaması gerektiğinin altını çizen Hacısalihoğlu “Trabzon 2011’deki hak arayışını sürdürürken, bir yandan da sporda olması gereken beraberliği de sürdürmek gerekir. Bu mutlaka sağlanmalı. Bunlar devam ettiği sürece küslük olmaz... Ancak asla davamızdan vazgeçmeden bunları yapacağız.” dedi.

Dün resmen göreve başlayan Ali Koç seçimden önce “Bazı acıların ilacı zamandır. Trabzonspor’a elimi uzatacağım. Bu sağlıklı bir ortam değil” ifadelerini kullanmıştı