Trabzonspor'dan zehir zemberek açıklama: 'Emek hırsızları, şikeciler'

Trabzonspor'dan zehir zemberek açıklama: 'Emek hırsızları, şikeciler'
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral imzasıyla yayınlanan açıklamada, PFDK kararları için çok sert ifadeler kullanıldı.

Trabzonspor Kulübü'nün; olaylı maçın ardından verilen cezalara olan tepkisi devam ediyor.

Bordo-Mavili kulüp 6 maç seyircisiz oynama cezası alırken, yardımcı antrenör Egemen Korkmaz da 1 maçla cezalandırılmıştı.

Fenerbahçe'nin futbolcuları; Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat 1'er maç ceza alırken, Osayi Samuel'e ceza tayinine gerek olmadığı açıklanmıştı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, PFDK kararları sonrası çok sert bir açıklama yaptı.

"Emek hırsızları, şikeciler" şeklinde ifadelerin de yer aldığı açıklama şöyle:

“Fenerbahçe ile oynadığımız maçın ardından yaşanan ve sadece Trabzonspor’u değil koca bir şehri linç kültürüyle boğmaya çalışan süreç bugün itibariyle artık tanımlamakta zorlandığımız bir yere evrildi.

CEZALAR KAOSA NEDEN OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan cezalar ne kurala ne akla ne de ahlaka sığmaz bir halde. TFF Başkanı Büyükekşi ve A Takımı, bugün duyurdukları cezalarla ülkemizde yeni bir kaosa neden olmuştur.

Trabzonspor olarak ne TFF Başkanı’na ne liyakatsiz ekibine ne de belli çıkar gruplarının parmağında oynattığı hakem camiasına en ufak bir güven kırıntımız dahi kalmamıştır. Maalesef gelinen noktada işini yapan iyi insanlar dahi bu aşağılık düzenin ya parçası olmuş ya da sessiz kalıp koltuklarının derdine düşmüştür.

TİYATRODA YENİ PERDE AÇILDI

Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun başından beri devam ettirdiği tiyatroda bugün yeni bir perde açmıştır. Bir kez daha en net şekilde ifade ediyoruz… Bu sürecin bir parçası olmadık, olmuyoruz ve olmayacağız!

TFF Başkanı Büyükekşi ve avenesi milletimizin gözünün içine baka baka milyonlarca vatandaşımızın futbol aşkını mahvetmiş, toplumun ortasına nifak tohumları ekmiş ve bugün itibariyle artık kontrolünü tamamen kaybetmiştir.

İSTİSNASIZ İSTİFA EDİLMELİ

Ülkemiz futbolunun girdiği bu derin komadan çıkmasının tek yolu, ilk önce TFF Başkanı olmak üzere sorumluluk sahibi pozisyondaki herkesin istisnasız bir şekilde istifa etmesidir. Eğer bugün bu adımlar atılmazsa ülkemiz futbolunun yarınları da yine bu gaspçı ekip tarafından hiç edilecektir.

Şanlı Trabzonspor’un ve milyonlarca vefakar taraftarımızın hakkını bugün açıklanan kararda emeği olanlara asla helal etmiyoruz!

ALLAH KORKUSU VARSA...

Eğer içinizde ufacık bir Allah korkusu kaldıysa, ağzınızdan düşürmediğiniz şerefin, haysiyetin zerresi varsa artık o koltukta oturmazsınız.

Büyük Trabzonspor taraftarı bilsin ki; emek hırsızları ve şikecilerle mücadelemiz sonsuza kadar devam edecektir."

gkp35scw4aad-xp.jpeg

gkp8kl-weaa9n7k.jpeg

İlgili Haberler