Andreas Cornelius transferinde mutlu son yakın

Andreas Cornelius transferinde mutlu son yakın
Trabzonspor, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Parma'da forma giyen forvet oyuncusu Andreas Cornelius ile imza aşamasına geldi.

DHA''da yer alan habere göre, Trabzonspor, forvet transferinde uzun süredir gündemde yer alan ancak daha önce mali şartlarda anlaşma sağlanamayan 28 yaşındaki Andres Cornelius’da mutlu sona çok yaklaştı.

Cornelius’un Parma ile rakamsal uyuşmazlıkların çözülmesinin ardından Trabzon’a geleceği ve transferin resmiyet kazanacağı belirtildi.

ÖZEL UÇAK HAZIR BEKLİYOR

Cornelius transferini hızlı bir şekilde sonuçlandırmak isteyen Karadeniz ekibinin Parma ile ödeme şartlarında bazı anlaşmazlıklar yaşadığı ve bunun giderilmesi için görüşmelere devam ettiği, oyuncunun kulübüne 5 milyon Euro civarındaki bir teklifle resmi evrakları gönderdiği öğrenildi. Parma’nın evrakları imzalaması durumunda bu transfer resmiyete dökülecek ve bordo mavililer göndereceği özel uçak ile oyuncuyu Trabzon’a getirecek.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki golcü oyuncu, çıktığı 57 maçta 13 gol ve 9 asist kaydetti.