Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının veriliş tarihi belli oldu! 38 yıl sonra gelen kupa hazır

Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının veriliş tarihi belli oldu! 38 yıl sonra gelen kupa hazır
Spor Toto Süper Lig'in 35.haftasında cumartesi günü Antalyaspor karşısında şampiyonluk maçına çıkacak olan Trabzonspor'un kaldıracağı kupa görücüye çıktı.

Spor Toto Süper Lig''de bitime 4 hafta kala şampiyonluğa sadece 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor’un 38 yıl sonra müzesine götüreceği kupa, sosyal medyada paylaşıldı.

Bordo-mavili taraftarların 30 Nisan Cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçı için geri sayıma geçtiği şu günlerde şampiyonluk kupasının imalatını yapan Murat Kahraman, sosyal medyadan kupayla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Trabzonspor’un kaldıracağı Süper Lig şampiyonluk kupası Trabzonsporlu olan usta tarafından yapılarak TFF’ye teslim edildi.

Trabzonspor’un bordo-mavili formasını giyerek formayla poz veren Murat Kahraman, ‘İnşallah resmi olarak Trabzonspor da kaldırır.’ dedi.

KUPA NE ZAMAN VERİLECEK?

Önümüzdeki hafta oynanacak Antalyaspor maçında kaybetmediği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek olan Bordo Mavili ekip, talimatlar gereği şampiyonluk kupasını sezonun son iç saha müsabakası olan Altay karşılaşmasında alacak.

 

İlgili Haberler