Trezeguet: "Galatasaray'a söz verdim"

Trezeguet: "Galatasaray'a söz verdim"
Galatasaray'ın gündeminde olan Trezeguet yaptığı açıklamayla Galatasaraylıların yüreğine su serpti. Mısırla, Dünya Kupası'na giden yetenekli oyuncunun "Galatasaray'a söz verdim ilk onlarla görüşeceğim" dediği iddia edildi.

Galatasaray’ın transfer listesinin en önemli oyuncularından olan Trezeguet’ten açıklama geldi. Galatasaray’ın, “Trezeguet, Dünya Kupası’nda parlarsa satın alamayız” endişesi” sonrası Trezeguet, “Merak etmeyin, ben sözümden dönmem.” açıklamasını yaptı. Trezeguet, Mısır Milli Takımı’na giderken sarı kırmızılılara söz verdi. Trezeguet, “Merak etmeyin, ben sözümden dönmem” açıklamasından sonra sarı kırmızılıların yüreğine su serpti. 2018 Dünya Kupası’nın başlamasına yalnızca 3 gün kala sarı kırmızılılarda Trezeguet paniği başladı. Ancak Mısırlı tecrübeli oyuncu yaptığı açıklama ile tüm camianın yüreğine su serpti. Gerçek adı Mahmoud Hassan olmasına karşın Trezeguet’i çok sevdiği için onun ismini kullanmayı tercih eden oyuncu, 2018 Dünya Kupası için Milli Takımı olan Mısır’a gitti.

5 milyon euroya serbest Trezeguet’in kontratında yer alan maddeye göre yıldız oyuncunun serbest kalma bedeli 5 milyon euro. Dünya Kupası öncesinde sarı kırmızılılara imza atmak istemeyen oyuncu, Mısır’a gitmeden resmen Galatasaray’a müjdeli haber verdi. Galatasaray’a söz verdiğini ifade eden Trezeguet, ne olursa olsun ilk sarı kırmızılılarla görüşeceğini açıkladı. 1995 doğumlu genç oyuncu yaptığı açıklamada, “Merak etmeyin, ben size söz verdim. Herhangi bir takım teklifte dahi bulunsa ilk sizinle görüşeceğim. Bu konuda en ufak bir tereddüttünüz olmasın. Galatasaray’da futbol oynamayı bende çok istiyorum, hep hayalimdi. Bu takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında olmak için sabırsızlanıyorum.” şeklinde açıklama yaparak, sarı kırmızılıların içine su serpti.