"TRT hakkında gerekli suç duyurusunda bulunacağız"

"TRT hakkında gerekli suç duyurusunda bulunacağız"
TRT1’de CHP’yi hedef alan alt yazıya tepki gösteren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "TRT hakkında gerekli suç duyurusunda bulunacağız; ama yetmez TRT’yi de yayıncılık etiği ile ilgili tüm kurullara da şikayet edeceğiz" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısından TRT 1’de CHP’yi hedef alan alt yazıyı eleştirerek, kanal hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Öztrak, bu sabah TRT 1'de 'CHP neden Türkiye’nin başarılı olmasını istemiyor?' şeklinde alt yazı geçtiğini ve bütün program boyunca da devam ettiğini belirterek, "Beyler bu nereden çıktı? Nereden çıkardınız bunu sayın TRT yönetimi? Bu mudur sizin tarafsızlığınız? Yasalara uymaması nedeniyle TRT hakkında gerekli suç duyurusunda bulunacağız; ama yetmez TRT’yi de yayıncılık etiği ile ilgili tüm kurullara da şikayet edeceğiz. İktidara tavsiyemiz bıraksınlar bu TRT yayınlarını ya da çıkıp çıkıp CHP’nin tek parti dönemindeki icraatlarından hesap sormayı. Bugün ülke olarak karşı karşıya kalınan sorunlara çözüm bulmak için önce bir kendi şapkalarını önlerine koysunlar. Hataları açık yüreklilikle kabul edip, samimiyetle çözüm arasınlar" diye konuştu.