Trump'ın imzası sosyal medyanın gündemine oturdu

Trump'ın imzası sosyal medyanın gündemine oturdu
Trump, Kudüs'le ilgili kararını verirken canlı yayında attığı imza sosyal medyanın gündemine oturdu. Trump'ın attığı imzanın uzunluğuna ve mimiklerine çok sayıda yorum geldi.

Dünya ABD'nin Kudüs kararını konuşuyor. Türkiye'nin ard arda yaptığı açıklamalara rağmen ABD Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyan ilk devlet oldu. Donald Trump, Kudüs'ün başkent olarak tanınması kararını açıkladı ve Kudüs'ü İsrail'in resmi başkenti olarak tanıdığını açıkladı.

Karara gösterilen tepkilerin yanında Trump'ın imzası sosyal medyayı salladı. Trump saniyelerce imza attı, imzanın ardından belgeleri basına gösterdi. Trump'ın canlı yayın esnasındaki mimikleri de Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Trump daha önce de attığı imzalarla gündeme gelmiş, alay konusu olmuştu.

Öte yandan İsrailliler kararı kutlamaya başladı. Kudüs'teki Eski Şehir'in tarihi duvarlarına ABD ve İsrail bayrakları yansıtılıyor. Türkiye'de Ankara ve İstanbul'da kalabalıklar Trump'ın kararını İsrail temsilcilikleri önünde protesto ediyor. Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas kararın ardından yaptığı açıklamada,"Savaş çıkarmak için bahane arıyorlar" dedi.

İşte Donal Trump'ın çok konuşulan o imzası;